danae (0 jaar) in

Kan ik opener zijn

Hooii allemaal
Ik ben 14 jaar oud
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5 was toen kon ik mijn
Vader eerst 2 jaar niet spreken nou als je zo jong bent begrijp
Je dat niet echt dus ik dacht dat die boos was en ons in
De steek gelaten had ik ben nu in al die jaren 3 keer naar hem toe geweest en heb contact via facebook maar het probleem is ddat ik het lastig vind om hem dingen over mij te vertellen en contact te hebben want hij heeft nooit een vader rol gehad ik kenden hem namelijk niet erg gied weten jullie hier raad mee ik weet het echt niet meer

Danae

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
Femke
8 jaren geleden

Hoi Danae, Wat goed dat je hier om advies komt vragen! Ik kan me voorstellen dat je het echt even niet meer weet, het lijkt me enorm verwarrend om in jouw situatie te zitten. Ondanks dat ik in deze situatie geen ervaringsdeskundige ben, ben ik het wel eens met Nina: het belangrijkste is dat je naar jouw eigen gevoel luistert. Je vertelt dat je het lastig vond om dingen over jezelf te vertellen, omdat je hem eigenlijk helemaal niet goed kent. Het is belangrijk om te beseffen waar jij je het beste bij voelt, want het is nou eenmaal niet… Lees verder »

Nina
Nina
8 jaren geleden

Hee Danae, Dankjewel voor je berichtje op het forum. Ik herken mezelf enorm in jouw berichtje. Ik heb ook heel lang geen contact gehad met mijn vader waardoor ik mezelf in de steek gelaten heb gevoeld. Net als jij vind ik het, nog steeds, moeilijk om mijn vader dingen over mezelf en over mijn leven te vertellen. Dat komt inderdaad door wat jij zegt, hij heeft nooit een vader rol voor mij gehad. Ik heb er op mijn 15e voor gekozen om toch contact te gaan hebben met met mijn vader omdat ik nieuwsgierig was en omdat ik het een… Lees verder »

Anouk
Anouk
8 jaren geleden

Hoi Danae, Wat een vervelende situatie zeg… Je vader zo weinig zien is niet niks. Ook een vader heb je nodig als je kind bent. Wel ontzettend dapper dat je dit hebt durven te delen, hoor! Ik kan mij voorstellen dat het erg gek is om nu opeens weer contact met je vader te hebben. Het is logisch dat je het lastig vindt om dingen over jezelf te vertellen. Je leert elkaar toch een beetje kennen en dit zorgt voor allerlei emoties! Het is bovendien erg wennen, lijkt mij… Luister naar je zelf nu je weer contact met hem hebt.… Lees verder »