Skip to content
Anoniem (13 jaar) in

Kan iemand mij helpen?

mijn ouders zijn gescheiden. ik woon nu evenveel bij mijn moeder als bij mijn vader. mijn ouders zijn nu 4 jaar uit elkaar. bij mijn vader woon ik met mijn 2 broers (1 van 13 en 1 van 18 )en mijn vader natuurlijk. bij mijn moeder woon ik met mijn broer van 13, mijn moeder, mijn stiefvader en stiefbroer. ik vind het veel leuker bij mijn moeder dan bij mijn vader. de ex vrouw van mijn stiefvader heeft erg veel contact met mijn vader. via de app en telefoon praten ze erg naar over mijn moeder en stiefvader. ik zal maar niet zeggen wat het is echt te erg. ik word er helemaal gek van. ik voel me niet fijn bij mijn vader. van mijn vader mag ik niet even met mijn moeder naar mijn paard van mijn vader. ook is mijn vader super streng. mijn vader zegt dat die geen geheimen voor mij heeft over die apps maar ondertussen appen ze gewoon door en verandert hij de code van zn telefoon. ik zit te overwegen om bij mijn moeder te wonen of in ieder geval meer bij mijn moeder. wat denken jullie dat ik moet doen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TessaAmber Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Tessa
Tessa

ik zou heel graag geholpen willen worden. Mijn ouders zijn gescheiden en dij mijn moeder is het lastig en het is heel druk. Ik wil heel graag dij mijn vader wonen maar dat kan niet. Ze zeggen dat ik daar te jong voor bent. De scheiding vind ik heel lastig. Ik zou het fijn vinden als ik geholpen kon worden.

Amber

Hi lieve anoniem! Wat zit jij in een moeilijke en ingewikkelde situatie, zeg! Wat knap van jou dat je je verhaal en vraag met ons wilt delen hier op het forum. Het is onwijs vervelend als jouw ouders negatief zijn over elkaar en je dat zelf als kind meekrijgt. En al helemaal als jouw vader met de ex van jouw stiefvader nare dingen delen met elkaar over jouw moeder. Dan snap ik heel goed dat je liever bij je moeder blijft, omdat je je bij je vader niet op je gemak voelt. Ik heb niet per sé hetzelfde meegemaakt als… Lees verder »