Stijn (12) in

Is het normaal

Is het normaal als je vader je moeder slaat?

6
Reacties

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AnneniekDaniëlSandraEvelien Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne
Anne

nee dat is niet normaal mijn vader slaat mijn moeder ook

sterkte stijn

vriendelijke groet

annemarijn

niek
niek

Vind lastig dat ik sommige dingen niet kan doen en dat ik me soms verdrietig om

Daniël

Dat is niet normaal nee. Dan spreek je echt van mishandeling. Als dat zo doorgaat, moet je om hulp vragen want anders kan het fout aflopen!

Sandra

Hoihoi Stijn, Bedankt voor jouw berichtje op ons forum. Ik vind het echt heel dapper dat je dit met ons wilt delen! Maar ik vind het ook wel een beetje moeilijk om te lezen, wat onwijs erg dat je hiermee te maken hebt! Om maar gelijk antwoord te geven op jouw vraag Stijn: NEE, het is niet normaal. Ik weet zeker dat iedereen het daar mee eens zal zijn, want het is gewoon echt niet de manier waarop jouw vader met jouw moeder om mag gaan (ik neem hiermee dus aan dat het om jouw vader en moeder gaat?). Om… Lees verder »

Evelien

Lieve Stijn, Wat dapper dat je deze vraag durft te stellen op ons forum! Wat vervelend dat jij in deze situatie zit, zeg. Nee, het is niet normaal als jouw vader jouw moeder slaat. Mijn vader heeft mijn moeder ook geslagen toen ik iets jonger was dan jij. Ik weet nog dat ik niet goed wist wat ik moest doen als dat gebeurde. Ik was er ook heel verdrietig om en moest vaak huilen als dit gebeurde. Ik was ook vaak boos op mijn vader, omdat hij dit deed. Het is juist goed om te weten dat je vader niet… Lees verder »

Anne

Hallo lieve Stijn Bedankt voor jouw bericht op het forum. Ik vind het ontzettend moedig van je dit durft te delen met ons. Ik heb dit zelf ook mee gemaakt, mijn vader sloeg ook mijn moeder. Dit is ook vaker dan één keer gebeurt. Ik vond dit altijd heel vervelend om mee te maken. En ik kan je één ding zeggen: iemand slaan is niet normaal. Je moet respect voor elkaar hebben en dat heb je zonder iemand te slaan. Vaak slaan mensen, als ze niet willen praten en/of gefrustreerd zijn over iets. Dan gaan ze in plaats van een… Lees verder »