Elske (11) in

Is het normaal dat je er onzeker van wordt?

Is het normaal als je ouders scheiden en dat je daarnaa super onzeker word

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emilia
1 maand geleden

Hee Elske!! Wat goed dat je een berichtje hebt geplaatst!! Het is helemaal niet gek dat je onzeker bent geworden toen je ouders zijn gaan scheiden. Ik heb dit zelf ook een tijdje gehad. Ik was vaak onzeker over dat de ruzies tussen mijn ouders soms over mij of mijn broer gingen. Daardoor vroeg ik me wel eens af of ik misschien iets verkeerd had gedaan Heb jij dit ook wel eens? Wat bij mij goed hielp is om er met iemand over te praten. Ik heb het er toen met mijn moeder er over gepraat maar dat kan ook… Lees verder »

Emma
1 maand geleden

Lieve Elske, bedankt voor het delen van je vraag op het Forum. Het is zeker normaal dat je je onzeker voelt als je ouders gescheiden zijn. Je veilige en vertrouwde omgeving veranderd ineens en je moet wennen aan de nieuwe situatie. Ik voelde mij ook onzeker toen mijn ouders uit elkaar gingen. Mijn vader ging ergens anders wonen en ik vond het onwennig om in een nieuw huis te zijn. Hoe is dat voor jou? Of woon je bij een van je ouders? Het hielp mij om vertrouwde spulletjes mee te nemen naar mijn nieuwe kamer. Na een tijdje wende… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by Emma
Elske
1 maand geleden
Reply to  Emma

Ik vind het zelf heel moeilijk ik woon bij mijn vader omdat het moet

Anne
1 maand geleden

Hi lieve Elske, Wat dapper dat je je vraag stelt op het forum, en wat rot dat je je onzeker voelt. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik 7. Daarna werd ik heel onzeker dat mijn ouders vonden dat ik te vaak bij de ander was, of dat ik niet genoeg liet zien dat ik van ze hield. Heb jij dat ook, of ben je ergens anders onzeker over? Het is belangrijk om te onthouden dat jij van alle ouders evenveel mag houden, en dat je bij je ouders mag aangeven dat je het bij de ander ook leuk hebt.… Lees verder »