Angelina (12) in

Is het mijn schuld?

Yo, ik heb echt een probleem; Ik ben een paar maanden geleden uit de kast gekomen als een lesbienne en een week daarna kregen mijn ouders bakken met ruzie! Ik snap niet waarom want niemand licht mij toe over de situatie, en voor ik uit de kast kwam was alles goed. Nu gaan mijn ouders scheiden en weet ik niet of het aan mijn schuld is of die van hun, help!

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CathyJeliciaSamanthaAngelina Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Cathy
Cathy

Wat mij is verteld is dat het NOOIT de schuld van kinderen is dat ouders gaan scheiden. Ik denk dat je hier met je ouders over moet praten, dat is heel belangrijk!!!!

Jelicia
Jelicia

Hoi Angelina,

Wat super lief dat je mij hiervoor bedankt! Ik ben echt heel erg blij om te horen dat het goed is gegaan! Wat een goed idee ook van jezelf om het via Whatsapp te vragen!

Hoe voel je je nu? Wat zeiden je ouders?

Heel veel liefs

Samantha
Samantha

Lieve Angelina, Wat goed van je dat je je vraag hier aan ons stelt en je verhaal met ons deelt zeg. En wat onwijs dapper dat je uit de kast bent gekomen! Ik zie dat je vraag al een paar dagen geleden was, en dat je zelfs al een reactie had. Ik wilde toch nog even reageren, voor twee redenen. Ten eerste wilde ik je laten weten dat ik je gedachte goed kan begrijpen. Mijn ouders waren gescheiden echt vlak na mijn geboorte, en ik heb echt jaren lang gedacht dat het dus mijn schuld was dat ze waren gescheiden.… Lees verder »

Angelina
Angelina

Wowie! Thnx Jelicia voor de suggestie! En ik heb het gewoon gevraagd via Whatsapp. Het ging goed! UwU Alweer, tysm :>

Jelicia
Jelicia

Lieve Angelina, Als eerste wil ik zeggen hoe super knap ik het vind dat je hier een berichtje stuurt en uit de kast bent gekomen! Ik ken je niet maar ik denk dat jij echt een super stoere meid bent:). Oké dat wilde ik even gezegd hebben. En dan een antwoord op jouw vraag: NEEEEEEEEE, het is echt echt echt NOOIT jouw schuld als je ouders gaan scheiden. Dit doen ouders om een heleboel andere redenen maar nooit omdat dit door de kinderen komt. Jouw vraag snap ik wel. Toen ik klein was wilde ik heel graag een katje thuis… Lees verder »