Saschia (11) in

Is dit normaal?

Nou ik had dus een vraag
Want is het verkeerd dat mijn moeder en mijn stief vader al willen samen wonen na pas een jaar?
En is het oke om dan blij te zijn als ze de woning niet krijgen? En ik mag hem wel maar ook weer niet is dat normaal?
Ik hoop dat jullie mij antwoord kunnen geven groetjes saschia

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Melissa
4 dagen geleden

Hey Saschia, Wat goed dat je Villa Pinedo gevonden hebt en je vragen stelt op dit forum!  Wat je vertelt is jouw gevoel en is niks geks aan. Ik herken je gevoel. Mijn ouders gingen scheiden en mijn moeder ging na een aantal maanden al samen wonen met haar nieuwe vriend. Ik vond dit veel te snel gaan. Ik vond hem op zich wel aardig, maar ik hoefde hem echt niet continu te zien als ik mijn moeder zou zien. Dat zij dus gingen samenwonen zou toen in mijn ogen betekenen dat ik niet echt meer met mijn moeder alleen… Lees verder »

Marielouise
8 dagen geleden

Hey mijn ouders zijn nu ong. 3 jaar uit elkaar en soms vind ik het nog steeds moeilijk ik heb ook een stief vader en was altijd boos op hem omdat ik niet wou dat hij er was want ik wilde gewoon dat mijn ouders bij elkaar waren dus ik snap hoe je je voelt het duurde even maar na een poosje ging het beter mijn tip geef het de tijd miachien kan je het tegen je moeder zeggen dat je het moeilijk vind en mischien kan je wel wat samen doen met je stiefvader om jullie band te versterken… Lees verder »

Irene
10 dagen geleden

Het is wel een beetje vroeg en ik snap ook dat je blij bent dat ze de woning niet krijgen. Misschien moet je een keertje met je moeder praten over wat jij wilt en belangrijk vind. Je kan ook vertellen dat je nog een beetje aan hem moet wennen en het best lastig vind dat ze opeens gaan samen wonen. Veel suc6

Fiene
14 dagen geleden

Hey, het is Normaal dat je je zo voelt ik voelde me ook zo maar je went er aan

Bente
14 dagen geleden

Hey Saschia, Dankjewel voor je vragen, ik denk dat veel kinderen zich hierin herkennen. De vragen die jij stelt, had ik ook toen mijn moeder een relatie kreeg met mijn stiefvader. Mijn moeder ging ook na ongeveer een jaar met hem samenwonen. Wij gingen bij hem wonen. Er zijn geen regels over hoe lang dat moet duren, maar ik vond het toen wel snel gaan. Wat ik vooral lastig vond, is dat ik zelf geen keuze had. Ik heb niet zelf gekozen voor een stiefvader en veel aandacht van mama ging naar hem. Mama vroeg ook niet aan mij hoe… Lees verder »

Lisa
14 dagen geleden

Heee Saschia,

Ik heb in dezelfde situatie als jij gezeten dat mijn moeder ook na een jaar ging samenwonen. En dat jij hoopt dat ze het niet krijgen is niet erg, dat is jou gevoel. Maar ik denk dat het heel fijn zou zijn om er met ze over te praten, hoe jij erover denkt en wat dat met jou doet. Hoe denk jij daarover? Ik heb dat nooit eigenlijk gedaan, maar als ik er op terug kijk zou mij dat erg hebben geholpen.

Lieve groetjes lisa