Anoniem (14 jaar) in

Is dit normaal

heey,

Als mijn moeder niet thuis is dan zit ik soms alleen met mijn stiefvader, hij is heel aardig enzo, maar soms dan voelt het alsof…. ja ik weet het niet. Soms maseert hij mij, dan is dat wel oke, maar dan doet hij mijn bh naar beneden en vind ik het niet meer zo leuk, vandaag ging hij me ook maseren en toen ging hij van me nek langzaam naar beneden naar mijn borsten, hij kneep erin en deed er allemaal dingen mee, even later vroeg hij of ik met mijn kut speelde, of dat ik ooit aan seks dacht. Ik durf er met niemand over te praten en ik weet niet of dit wel normaal is.

XX

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Monique Amber
Monique Amber
9 jaren geleden

Het antwoord van je stiefvader klopt niet. Hij heeft nooit zomaar het recht om kinderen seksueel aan te raken!!! Dat jij er nog mee zit dat klopt. Je zou een mail kunnen sturen naar Stichting Project Speak Now. Zij hebben mij ook heel erg goed geholpen. Ik heb hun toen mijn verhaal geschreven en gevraagd om hulp van een gesprekscoach. Dat heeft mij heel erg geholpen. Wat betreft je moeder, het is te begrijpen dat je je zo voelt ten opzichte van haar. Daar hebben veel kinderen last van. Het klopt niet. Hoe hard het ook klinkt, maar jij bent… Lees verder »

Diegene die dit bericht geplaatst heeft.
Diegene die dit bericht geplaatst heeft.
9 jaren geleden

Hi allemaal, bedank dat jullie hier op hebben gereageerd. Ik heb het een tijdje geleden tegen mijn vriendin gezegd, ik zei dat ze dit nog niet tegen mijn moeder mocht zeggen. Ik ging de dag daarna naar athene. Mijn vriendin was, na de dag dat ik weg was gegaan, naar mijn moeder gegaan en ze heeft alles verteld. Toen ik in Athene zat had ik ook alles aan mijn zus verteld, ze zei dat ik gewoon moest zeggen dat ik het niet wou. Toen voelde ik me echt heel dom. Dat ik me gewoon aanstelde. Toen ik terug kwam zei… Lees verder »

ANONIEM
ANONIEM
10 jaren geleden

Het is echt niet normaal als je stiefvader aan je borsten zit!

Monique
Monique
10 jaren geleden

Hoi Anoniem, Het is al gezegd in de reacties van anderen. Wat hij doet is echt niet oke. Dit mag niet! Dit mag nooit! Heel dapper dat je het hier hebt durven vertellen. Deze stap heb je durven zetten. En nu is het inderdaad heel belangrijk dat je hulp zoekt bij iemand die je vertrouwt. Een lerares, mentor, tante, moeder van een vriendin. En als je het niet durft te zeggen, dan kan je jouw stukje hier op de website laten lezen. Of je stuurt een mail. Maar, vraag om hulp. En het klopt dat er soms mensen zijn die… Lees verder »

astrid
astrid
10 jaren geleden

Hi, Wat ontzettend goed van je dat je jouw verhaal deelt om te checken wat je hiermee kan doen. Ik werk heel veel met meisjes (en jongens) die een zelfde soort verhaal hebben als jij. Een volwassene mag nooit, nooit, nooit aan je komen op de manier zoals jij dat omschrijft. Ik denk dat jij goed hebt aangevoeld dat dit NIET OK is. In Nederland hebben we dit zelfs zo met elkaar afgesproken in regels die ‘wetten’ heten en iedereen moet zich daar aan houden. We hebben ook afspraken met elkaar gemaakt dat kinderen met zulke ervaringen altijd gehoord en… Lees verder »

Erik
Erik
10 jaren geleden

Hoi anoniem, Wat goed dat je dit hier hebt gedeeld. Dat je het niet helemaal voor je hebt gehouden en ermee in stilte bent gaan leven! Ik sluit me volledig aan bij de eerdere reacties. Want dit is zeker niet oké! Gelukkig geeft je eigen gevoel dit ook aan. Belangrijk dat je hiernaar geluisterd hebt. In het begin leek het nog even zo. Zo kon je stiefvader ook verder gaan. Maar elke stap hierin was niet oké. Dit kan ook zeker niet doorgaan. Maar kan me voorstellen hoe lastig het is voor je hoe je hiermee verder moet. Eén van… Lees verder »

Emma
Emma
10 jaren geleden

Hi Anoniem, Ik ben heel, heel erg blij dat je hier terecht bent gekomen met je probleem. Echt supergoed van je dat je dit met ons deelt. Het eerste wat je moet weten: dit is NIET okee. Dit mag ABSOLUUT niet en het moet zo snel mogelijk stoppen. Je lichaam is van jou en daar moet hij vanaf blijven als jij het niet wilt. Geef ook aan dat je het niet prettig vindt! Dat moet je zeker tegen hem zeggen als het weer gebeurt! Alsjeblieft, alsjeblieft praat er met iemand over. Het is echt HEEL erg belangrijk dat dat zo… Lees verder »

Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi anoniem, Wat je beschrijft in je bericht is niet oké. Je stiefvader mag dit niet doen. Ik vind het heel erg knap dat je dit hebt durven schrijven op onze website, want dit moet stoppen. Als je maar één ding weet: jij hebt niets fout gedaan/doet niets fout! Het is heel belangrijk dat je hier niet alleen mee blijft rondlopen, want dit moest zo snel mogelijk stoppen. Je zal iemand in vertrouwen moeten nemen die jou kan helpen dit te stoppen. Denk je dat je dit tegen je moeder durft te vertellen? Ik kan me voorstellen dat je dat… Lees verder »