In conflict

ik zit al 3 jaar in conflict me mijzelf en hoe ik leef ik ga de ene week naar mijn moeder en de andere naar mijn vader, ik had laatst erge ruzie thuis bij mijn vader ben weggelopen en heb bijna geen contact met hem gehad dat kon ook niet omdat hij mijn telefoon heeft afgepakt terwijl ik hem zelf helemaal betaal. daarnaast zit ik ook al heel lang met mijn stiefmoeder ik kan haar gewoon niet accepteren en ze doet alsof ze alles over me te zeggen heeft maar dat vind ik niet. ik wil dus het liefst bij mijn moeder wonen maar ik krijg de indruk dat mijn moeder dat alleen maar lastig vind en het liever niet heeft omdat mijn band met mij stiefvader ook niet al te best is ik vraag me af wat kan ik nu het beste doen want ik wil niet meer naar mijn vader om de week. ik ben daar gewoon ongelukkig.. wat kan ik doen?

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
veerleSjoukjeBramDemiMisha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Misha
Advies van jongeren
Misha

Hoi lieve Ysra, Wat goed dat je deze vraag met ons deelt. Ik snap heel goed hoe je je voelt! Wat maakt voor jou dat je thuis ongelukkig bent en hoe zou je dit kunnen veranderen? Heb je het hier met je ouders over gehad? Zelf reis ik ook elke week nog heen en weer tussen beide ouders. En dit vind ik vaak best lastig. Toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg duurde het voor mij even voordat ik dit accepteerde. Toen woonde we ook best in een klein huisje en met iemand er bij was dat best krap. Ik… Lees verder »

Leeftijd
22
Demi
Advies van jongeren
Demi

Lieve Yrsa, wat dapper dat je jouw verhaal met ons deelt, vooral omdat je er al zo lang mee zit! Ik kan me heel goed voorstellen dat je je rot voelt en op zoek bent naar wat je nu het beste kan doen. Ik snap je heel goed wat betreft het weglopen en je stiefmoeder. Ik ben zelf ook wel eens weggelopen omdat de ruzies me teveel werden en dat dan nog maar de enige oplossing is. Ik vond het dan altijd wel fijn om twee huizen te hebben, want dan kun je altijd nog naar de andere ouder toe.… Lees verder »

Leeftijd
21
Bram
Advies van jongeren
Bram

Je moet het gewoon aan je moeder vragen en als ze er niet op terug komt nog een keer en zo door
Ik heb het ook

Leeftijd
13
Sjoukje
Advies van jongeren
Sjoukje

hoi yrsa
wat naar voor je ik heb het zelf niet maar als ik jou was zou ik met je vader praten en vertellen wat je voelt maar je kan ook hetzelfde met je moeder doen
liefs Sjoukje ❤️

veerle
Advies van jongeren
veerle

NIEMAND mag ongelukkig zijn! hun keuzes maar jou verhaal , maar jij bent het kind jij mag absoluut niet ongelukkig zijn. heb je gewild dat jou ouders uit elkaar gingen ? nee… dan moeten hun er voor zorgen dat jij gelukkig bent!! zeg het eerlijk. jij bent het kind jij moet zeggen wat je wel en niet fijn vind. praat met ze , luisteren ze niet ? ga naar een vertrouwings persoon!

Leeftijd
15