Sofia (9 jaar) in

Ik zit niet lekker in mijn vel

ik mis mijn moeder heel vaak. en ik wil niet naar mijn vader . en ik zit ook niet lekker in mijn vel . en ik ben veel vaker bij mijn vader dan bij mij moeder. en dat vind ik heel vervelend . en ik huil ook super veel en mijn vader word ook super snel boos en mijn opa en oma van mijn vader bemoeien zich er mee opa zei eens een keer morgen ga jij naar huis nee eigenlijk naar je moeder en dat vind ik heel vervelend. En hebben jullie een buddy voor mij van 9 jaar en een meisje?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
8 dagen geleden

en Elle ik ga me aanmelden

Sofia
Sofia
9 dagen geleden

dank je wel , Elle en Mijke. ik ben heel blij dat ik Villa pinedo heb gevonden. en dat ik jullie heb gevonden, liefs van Sofia

Ella
9 dagen geleden

Lieve Sophia, Dankjewel dat je jouw verhaal met ons wilt delen op het forum! Wat vervelend voor jou dat je je moeder zo vaak mist en dat je niet lekker in je vel zit. Na de scheiding van mijn ouders zat ik ook niet zo lekker in mijn vel. Ik miste mijn vader vaak als ik naar mijn moeder ging en andersom. Heb je wel eens verteld dat je meer bij je moeder wilt zijn? Ik kan wel begrijpen dat je het vervelend vind als je opa en oma zich ermee bemoeien. Ik vond het ook vervelend als ze iets… Lees verder »

Mijke
11 dagen geleden

Hallo Sofia, Wat goed dat jij ons forum hebt gevonden Het is heel vervelend dat je jouw moeder mist. En je bent ook nog eens veel bij je vader. Toen mijn ouders gingen scheiden mistte ik mijn moeder heel veel en ik woonde bij mijn vader. Dus ik snap dat dat heel lastig is. Ik heb geprobeerd om er met mijn moeder over te praten zodat ik meer naar haar toe kon. Het gaat er om wat goed is voor jou en als jij liever naar je moeder wilt, is het goed dat je dit aangeeft. Ik hoop dat jouw… Lees verder »