Esmee (12) in

Ik zie mijn vader bijna nooit

Ik zie mijn vader bijna nooit, alleen om het weekend, dat vind ik erg lastig. Soms vraag ik dan om ik een dag of 2 bij papa mag zijn en online les mag doen, maar dan gaat mijn moeder door het lint. Ze denkt gelijk dat ik voor altijd bij papa wil wonen maar dat is niet zo. Dan blijft ze maar zeggen dat ik bij hem wil wonen. Uiteindelijk geef ik op omdat ik geen zin heb in een discussie, maar dan ga ik niet naar mijn vader. Kan ik misschien een tip krijgen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
2 jaren geleden

Ik zal hulp vragen..

Daniëlle
2 jaren geleden

Hoi Esmee, Ik kan me voorstellen dat dat geen fijne situatie is voor jou. Ik vind het wel heel knap dat je zelf hebt voorgesteld aan je moeder of je wat vaker naar je vader kan, maar het is niet fijn dat je moeder er vervolgens zo op reageert. Ik weet niet of je dit al geprobeerd hebt, maar je zou kunnen proberen om op een rustig moment aan je moeder uit te leggen dat je het fijn zou vinden om je vader wat vaker te zien, en dat dit niets verandert aan de band tussen jou en je moeder.… Lees verder »

yor
yor
2 jaren geleden

hoi Esmee,, ik zou zeggen tegen je moeder dat je iets vaker je vader wil zien dan 1 weekend om de 14 dagen! en dat je niet daar dan gelijk gaat wonen als je iets vaker daar heen wil,, misschien een TIP! misschien kan je met je vader bellen? dat je hem toch ziet/spreekt,, bijvoorbeeld met videobellen via whatsapp. (voor als het niet kan/mag) dan kan je als nog hem spreken en zien maar dan helaas niet real maar wel via telefoon.
liefs, yor