Beau (16) in

Ik word gek van haar vriend

Ik wordt helemaal gek van de vriend van m’n moeder en er klopt niks aan die man

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
11 dagen geleden

Hoi lieve Beau,  Fijn dat je je verhaal hier doet en dat je hulp zoekt! Wat rot dat je helemaal gek wordt van de vriend van je moeder. Dat is niet fijn, zeker niet als je hem vaak ziet.  Misschien dat je er wat aan hebt als ik wat over mijn situatie vertel. Mijn ouders zijn inmiddels ongeveer 20 jaar gescheiden. Mijn vader ging bij mij en mijn moeder weg toen ik 2 was. Niet lang daarna kreeg mijn moeder een nieuwe vriend en daar is ze nog steeds samen mee. Ik heb het vanaf het begin moeilijk gevonden om… Lees verder »

Marleen
17 dagen geleden

Hee Bo, Ik zag je berichtje en herken je verhaal! Wat goed van je dat je dat ook hier durft te delen. Zelf heb ik ook best wat moeite gehad met de vriendin van mijn vader. Met name in het begin. Ik merkte dat ik eigenlijk heel erg tijd alleen met mijn vader miste en dat ik me daardoor irriteerde aan haar. Ik had namelijk het gevoel dat zij ‘mijn tijd’ met mijn vader inpikte. Kaylee vertelde het al in haar reactie zag ik, dat ze het met haar vader erover gehad heeft. Zelf heb ik dat ook gedaan en… Lees verder »

Kaylee
19 dagen geleden

Hoi Beau, Wat goed dat je het forum gevonden hebt. Wat dapper ook om dit te delen! Wat vervelend dat je gek wordt van de vriend van je moeder. Ik snap heel goed wat je doormaakt. Ik vond, en vind het nog steeds, soms wel lastig om met mijn stiefmoeder om te gaan. Ik vond het ook heel stom dat mijn vader voor een vrouw had gekozen die ik nooit zelf zou uitzoeken. Maar wat ik de laatste tijd doe ik het zeggen. Ik heb met mijn stiefmoeder erover gesproken en alles gezegd wat mij dwarszat. Gewoon in een rustig… Lees verder »