annestasia (13 jaar) in

Ik word gek

Ik word echt gek thuis! Mn moeder heeft via een engels oefen site een nieuwe man gevonden uit amerika! :O wil ze met hem gaan samen wonen en gaat ze sscheiden van mn vader… ja nou ik weet niet meer wat ik moet… ook nog met die kinderen van die man..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fleur
Fleur
9 jaren geleden

Erg voor je probeer wel met haar te praten blijf dat altijd doen met elkaar praten

Nina
Nina
9 jaren geleden

Hee Annestasia, Dankjewel voor je berichtje op het forum. Wat een lastige situatie! Het lijkt mij vervelend dat er al een nieuwe man uit het buitenland in het spel is als je ouders net in het proces van scheiden zitten.. Ik kan mezelf voorstellen dat je het idee hebt dat het allemaal erg snel gaat ineens. Heb je al met je ouders over de situatie gepraat? Misschien helpt jou dit om de situatie een plaatsje te geven. Daarnaast lijkt het mij inderdaad een goed idee om aan je ouders vragen of zij open staan voor de online workshop. Wie weet… Lees verder »

Beau
Beau
9 jaren geleden

Hoi Annestasia, Dankjewel voor je berichtje hier bij Villa Pinedo :-). De situatie waarover je schrijft klinkt als een hele lastige en vervelende. Elke scheiding (of de aanloop daarnaartoe) is lastig, maar wanneer er iemand uit het buitenland in het spel is, kan ik me voorstellen dat het nog lastiger wordt. Ik wil je allereerst meegeven dat jij de situatie niet hoeft op te lossen :-). Jij hoeft niet te zorgen voor je ouders en de dingen die er tussen hen spelen, hoewel ik uit eigen ervaring weet dat dat een heel machteloos gevoel kan geven. Heb je je moeder… Lees verder »