S (15 jaar) in

Ik wil

ik wil dood

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SamanthaAniquekaylee Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha
Samantha

Lieve S., Allereerst wil ik even zeggen dat ik het ontzettend dapper vind dat jij een berichtje op ons forum plaats en je je gevoelens met ons wilt delen. Je schrijft dat je dood wilt, en die gedachte herken ik helaas heel erg van vroeger. Ik weet dan ook goed hoe rot het voelt, en hoe moeilijk het kan zijn om zoiets dan uit te spreken. Goed dat je dat toch hier bij ons doet. Uitspreken en erover praten, is wat mij uiteindelijk het meest geholpen heeft. Maar als ik er eigenlijk aan terug denk, wilde ik ergens helemaal niet… Lees verder »

Anique
Anique

Lieve S, Jeetje dit is een heftig berichtje zeg. Ik vind het ontzettend knap van je dat je dit zo op het forum wilt delen. Wat ontzettend vervelend dat je je zo voelt… Is er iets gebeurd waardoor je je zo voelt of zit je hier al langer mee? Zelf heb ik ook een tijdje gehad dat het absoluut niet goed met me ging en ik hele nare gedachtes had. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 jaar was en had het daar op dat moment lastig mee, maar het ging vrij snel wel weer goed met me. Toen ik… Lees verder »

kaylee
kaylee

lieve S, wat vervelend dat je zulke gevoelens ervaart.. maar wat ontzettend moedig en fijn dat je dit met ons wilt delen. ik ken dit soort gevoelens zelf ook. het gevoel om maar met alles te stoppen en er een einde aan te maken heb ik zelf nog niet zo lang geleden ook ervaren. ik vond dit heel moeilijk, ik kon het einde van de tunnel maar niet zien om het zo maar te zeggen. alles voelde zo ontzettend negatief, en niks leek goed te gaan. ik belde mijn vader vaak huilend op dat ik het niet meer kon.. maar… Lees verder »