iemand (0 jaar) in

Ik wil 1 huis

mijn ouders zijn nu 2 jaar uit elkaar en ik woon bij allebij, mijn ouders wonen ver van elkaar vandaan en ik kan nooit heen en weer rijden als ik mijn oplader of kleren ofzo ben vergeten.. daarom wil ik graag bij een iemand wonen nouja eigenlijk èèn huis want tussen mijn ouders ga ik niet kiezen. het probleem is dat dit niet mag van mijn ouders. terwijl ik ben 15 dan zou dat toch moeten kunnen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Hallo, Bedankt voor je berichtje op ons forum. Ik kan heel goed begrijpen dat het lastig voor je is en dat het zo vervelend voor je is dat jouw ouders zo ver van elkaar wonen. Ik heb dit probleem zelf ook gehad. Je wil heel graag bij 1 van de ouders wonen zodat je niet elke keer heen en weer moet reizen, maar je wil natuurlijk geen keuze maken tussen je ouders en dat willen zij ook niet. Het is misschien een optie om met je ouders te gaan praten over het makkelijker maken van dit probleem zonder dat je… Lees verder »

Feline
Feline
8 jaren geleden

Hallo, Dankjewel voor je bericht hier op het forum. Ik begrijp dat het niet fijn is dat je ouders zo ver van elkaar vandaan wonen. Ik herken dit gevoel wel, mijn ouders wonen ook erg ver van elkaar vandaan. Het is nogal een dillemma volgens mij, aan de ene kant wil je graag in een huis wonen, zodat je niet heen en weer hoeft, maar aan de andere kant zou dit betekenen dat je moet kiezen tussen je ouders en je geeft aan dat je dit ook niet wil en je ouders ook niet. Of bedoel je met je bericht… Lees verder »