Evy (10 jaar) in

Ik wil weg lopen

soms heb ik het gevoel dat ik wil weg lopen en dat wil ik dan. ook echt doen maar dan houdense mij tegen heeft iemand tips ik vind dit echt niet leuk kan iemand helpen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
14 uren geleden

Hey Evy, ik zou nooit weg lopen ook al wil je dat wel doe het NIET! Zeg tegen je ouders waarom je weg wil en misschien gaan ze het dan beter doen voor jou.

Renée
9 dagen geleden

Dag stoere Evy! Wat goed dat je het forum gevonden hebt! Hier mag je altijd naar toe komen om je hart te luchten of vragen te stellen! Weg willen lopen is een gevoel dat ik goed herken! Ik heb dat zelf ook wel eens geprobeerd. Het is me zelfs een keer gelukt! Als het thuis niet leuk is of er is veel gedoe, is het soms fijner om even weg te kunnen! Toen ik weg liep, was dat omdat er veel ruzie was thuis. Mijn ouders vonden het heel erg dat ik weg was. Achteraf had ik heel erg veel… Lees verder »

Josie
9 dagen geleden

Hoi hoi Evy! Ik snap dat je soms wilt weglopen. Maar doe het alsjeblieft niet. Je ouders houden zo veel van je en ze zouden zich heel erg verdrietig voelen. Je kan wel een keer met ze erover gaan praten.
Groetjes Josie!

Jeanette
9 dagen geleden

Waarom wil je weg lopen? Ik snap dat het soms echt kut lijkt.
Maar zo kan ik je beter helpen