Rafael (11) in

Ik wil papa zien

Ik ben verdrietig en ik ben bij mama maar ik wil papa zien maar kan niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Alyssa
3 dagen geleden

hoi,rafael. ik begrijp goed dat je je eigen vader mist als je niet bij hem mag zijn ik denk dat je even goed met je moeder moet afspreken waneer je bij je vader komt bijvoorbeeld aleen in de weekenden of dat je 1 week bij je vader en 1 week bij je moeder en zo om en om praat goed met je moeder,maar waarom kun je je vader eigenlijk niet zien?

Quinty
5 dagen geleden

Hoi lieve Rafael,  Wat rot dat je bij mama bent, maar papa wil zien. Het is niet leuk om zo verdrietig te zijn. Maar ik ben blij dat je je verhaal hier vertelt.  Ik weet niet hoe het komt dat je je papa niet kan zien, maar misschien kan ik je een beetje helpen. Weet je mama dat je verdrietig bent en dat je graag naar je papa wil? Als je je mama nog niet vertelt hebt dat je papa graag wil zien, misschien kun je dat dan proberen. Dan kan ze je misschien helpen om iets te regelen zodat… Lees verder »

Elien
5 dagen geleden

Hoi Rafael Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Wat een droevige situatie voor jou. Je ziet jou papa heel graag en dat is heel mooi. Toen mijn ouders gingen scheiden miste mijn broertje onze papa heel erg. Hij maakte in de week dat wij bij mama waren tekeningen voor papa die hij dan opstuurde met de post. Mijn broer had ook op zijn kamer bij mama een foto van mijn papa gezet zodat hij er af en toe naar kon kijken als hij papa miste. Dit heeft voor mijn broertje wel geholpen misschien kan jij dit ook eens… Lees verder »

Hilde
5 dagen geleden

Hoi Rafael, Wat een verdrietige vraag, maar wel fijn dat je het forum hebt gevonden. Zo te horen hou je veel van je papa, maar ben je verdrietig dat je hem niet kan zien. Waarom kan je hem niet zien? Ik heb vrienden die heel ver weg wonen en die ik heel weinig kan zien, dat vind ik ook niet leuk. Vooral omdat we nu met corona niet zo veel op bezoek mogen is dat erg lastig. Gelukkig kunnen we videobellen! Via FaceTime of WhatsApp kan dat. Heb jij wel eens gevideobeld met je papa? Als je hem niet in… Lees verder »