Emma (12 jaar) in

Ik wil op vakantie

hey ik ben al 3 jaar op rij niet naar vakantie gegaan dit word het derde jaar mij mama wou met ons op Vakantie maar papa zei nee dus mij mama gaat met mij zus over 2 weken papa wou meschien met ons als het kon en papa zegt nu dat we gaan maar mama zegt nou tegen papa ook nee en ik vindt dat echt niet fijn ik heb echt geen zin km 3 weken bij me papa te gaan zitten ik vindt dit echt niet leuk weet iemand raad

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte
10 maanden geleden

Hey Emma, Wat vervelend da je al zo lang niet op vakantie ben geweest. En wat lastig dat je ouders er zo onduidelijk over doen. Eigenlijk zou dit iet zijn wat niet tegen jou en je zus gezegd zou moeten worden en wat papa en mama samen moeten regelen. Dat maakt het een stuk moeilijker omdat jij er nu tussenin staat. Zelf heb ik niet zo’n soort ervaring, wel ben ik ook al lange tijd niet meer op vakantie geweest, maar dit kwam meer omdat er geen geld was dan omdat mijn ouders er ruzie om maakte. Misschien kun je… Lees verder »

Janne
10 maanden geleden

Hee lieve Emma, Wat ontzettend goed dat je dit berichtje plaatst op ons forum! Wat lastig dat je ouders zo tegen elkaar doen.. Dat klinkt helemaal niet fijn :(. Zeker omdat jij er de dupe van bent. Deze situatie moet vast heel vervelend voor je zijn.. Ik ga je proberen wat tips te geven in de hoop dat je toch een hele fijne vakantie hebt <3. Deze vakantie word mijn 2e vakantie dat ik niet op vakantie ga. Dit komt door de scheiding van mijn ouders. Ik vond het eigenlijk ook niet zo leuk. Ik zou graag op vakantie willen.… Lees verder »