Jochem (14 jaar) in

Ik wil onwijs graag terug

Hey, mijn moeder is sinds februari 2020 verhuisd naar een plek ver van waar we eerst woonde. Ik vond en vind dat ontzettend vervelend omdat ik alles wat ik ooit had of kende achter me heb moeten laten. Mijn vader woont nog wel daar waar we eerst woonde, maar ik heb toestemming can beide ouders nodig om terug te mogen gaan. Ik heb meerdere malen geprobeerd om hierover met mijn moeder in gesprek te gaan maar iedere keert wordt ze of boos of probeert ze het gesprek uit de weg te gaan. Ik wil onwijs graag terug maar ik heb geen idee hoe ik dat voor elkaar zou moeten krijgen:

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jochem
Jochem
2 maanden geleden

Hey Merel,
heel erg bedankt voor het advies, ik zal er zeker wat mee doen.
Groetjes Jochem

Merel
2 maanden geleden

Hoi Jochem, Wat vervelend dat je moeder is verhuist naar een plek ver van waar jij graag wilt zijn, en het gesprek met jou uit de weg lijkt te gaan of boos wordt. Wat ik wel heel knap van je vind is dat je het gesprek durft aan te gaan met je moeder. Dit durfde ik op jouw leeftijd niet! Wat mij toen geholpen heeft was het opschrijven van mijn gedachtes en gevoelens in een schriftje of een brief, om deze vervolgens aan mijn vader te geven. Hij reageerde hier dan op door zelf ook te schrijven, of door er… Lees verder »

anoniem
2 maanden geleden

Je zou bijvoorbeeld kunnen vragen. “mama ik heb een vraag maar je mag niet antwoorden tot dat ik dat zeg” en dan vraag je of terug mag. en anders kan je contact opnemen met je vader en vragen of hij met je moeder wil praten hoop dat t lukt!!