Anoniem (12 jaar) in

Ik wil niet

‘hi ik woon bij mijn moeder maar ik wil niet bij haar wonen maar ook niet bij me vader mag ik dan bij een ander familie lid in het buitenland gaan wonen zonder toestemming van mijn ouders? aub reageer ‘

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dara
Dara
9 jaren geleden

Wat vervelend dat je je bij beide ouders niet fijn voelt. Helaas denk ik niet dat je zomaar ergens anders kan gaan wonen zonder een wettige reden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om gewoon weg te lopen, maar dit heeft heftige consequenties en ik zou je aanraden dit alleen te doen als het allemaal niet meer anders kan. Mijn eerste advies zou zijn om te proberen je huidige situatie te verbeteren. Natuurlijk kan ik je daar nu geen specifiek advies voor geven, omdat ik je situatie niet weet. Maar toch is het denk ik een goed idee om hier met… Lees verder »

Nina
Nina
9 jaren geleden

Hi Anoniem, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Wat naar om te lezen dat je in een situatie zit waarin je je niet prettig voelt. Ik kan mezelf goed voorstellen dat je het gevoel hebt dat je nu graag bij een ander familielid wil gaan wonen. Helaas is het zo in Nederland geregeld dat je niet zomaar ergens anders mag gaan wonen zonder toestemming van je ouders. Daarom wil ik je helpen om te kijken naar een andere manier waarop je je weer prettig gaat voelen op de plaats waar je woont. Heb je al eens geprobeerd om aan… Lees verder »