Emma (12 jaar) in

Ik wil niet thuis zijn

hoi mijn ouders zijn gescheiden en ik heb daar veel moeite mee vroeger wou ik graag bij me moeder zijn en toen ze gingen scheiden wou ik bjj papa zijn en nu wil ik bij ze allebei niet zijn als ik bij papa ben krijg ik buikpijn en als ik bij mama ben ook ik zorg heel de tijd dat er bezoek komt of dat ik naar me vriendinnen kan want ik wil niet alleen thuis zijn met me moeder of vader steeds als mij papa belt krijg ik echt veel buikpijn en dat is ook als mama belt als ik bij papa ben ik denk steeds in me hoofd Emma wat doe je moeilijk maar wat ik ook doe wat ik ook zeg niks helpt als ik bij mama ben zit ik meestal onder tent in de tuin omdat ik gwn niet in huis wil en als ik bij papa ben zit ik heel de tijd voor de deur ik wil dit gwn niet meer maar als ik naar binnen ga heb ik gwn geen fijn gevoel en ik wil ook dat erbij papa bezoek komt weet iemand wat me helpt ik hoor het graag<3

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GerjanCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Gerjan

Hee Emma, Wat goed dat je je verhaal met ons deelt, echt super stoer. Het lijkt me lastig als je niet bij beide ouders kunt/kan zijn. Als ik het zo lees heb je soms best veel stress of spanningen. Zou dit komen omdat je soms niet weet hoe je je gevoelens/emoties richting je ouders kan plaatsen? Die spanning en stress herken ik wel een beetje. Als ik na de scheiding mijn vader weer zag was ik ook altijd gespannen en kreeg ik vaak hoofdpijn. Uiteindelijk zijn bij mij die spanningen minder geworden omdat ik dingen ging doen waarbij ik me… Lees verder »

Charlotte

Lieve Emma, Wat vervelend dat je je zo voelt. Het is natuurlijk heel lastig als je je bij allebei je ouders niet thuis voelt. Ik vind het wel goed van je dat je afleiding zoekt, vriendinnen om je heen hebben is natuurlijk altijd goed! Zelf heb ik ooit een brief aan mijn ouders geschreven wat mij dwars zat. Dan hoefde ik het niet zelf tegen hun te zeggen maar wisten ze er wel vanaf. Misschien is dit ook iets voor jou? Ik denk ook dat je dit zou moeten bespreken met een volwassene die jij vertrouwd. Misschien een moeder van… Lees verder »