Cato (16) in

Ik wil niet met mijn vader op vakantie

Ik wil niet met mijn vader op vakantie kan hij mij en mijn zusje van 15 verplichten mee te gaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Casper
2 dagen geleden

Hey Cato, Wat goed dat je een vraag hebt en ons weet te vinden op het forum. Ik ga je proberen te helpen met je vraag, maar om heel eerlijk te zijn gingen mijn ouders uit elkaar toen ik net 21 was, dus ik kon zelf kiezen of ik wel of niet meer mee wilde. Wat exact je rechten zijn als je niet met je vader op vakantie wilt durf ik niet te zeggen, maar ik wel wat adviezen voor je waar je hopelijk wat aan hebt: Ga bij jezelf na waarom je niet op vakant wilt met je vader.… Lees verder »

Dion
3 dagen geleden

Hey Cato Goed dat je hier deze vraag stelt. Als je niet mee wilt op vakantie maar je vader wilt dat toch dan lijkt mij dat erg lastig. Zelf wilde ik ook wel eens niet mee met mijn vader als hij op vakantie ging. Daar zag ik dan heel erg tegenop. Wat voor mij hielp was het ook bespreken met mijn vader en mijn moeder. Bijvoorbeeld over dat we sneller weer terug naar huis konden gaan of dat we de volgende vakantie iets gingen doen wat ik leuk vond. Zou je tegen je vader kunnen zeggen dat je echt niet… Lees verder »

Loïs
3 dagen geleden

Hey Cato,
Wat vervelend dat je geen zin hebt in de vakantie!
Ik denk dat je dat tegen je vader kan zeggen, want als je er geen zin in hebt, ben je waarschijnlijk ook niet echt gezellig. Dus praten helpt waarschijnlijk het best. Ik weet niet of je dat durft, maar je kan ook een briefje schrijven voor hem.

Succes!
Xxx Loïs

Cato
3 dagen geleden
Reply to  Loïs

Dit heb ik gedaan en eerst zij hij dat ik het zelf mocht weten alleen nu wil hij mij dwingen mee te gaan durf hier door helemaal niet meer naar hem toe en met hem praten lukt niet omdat alles altijd volgens zijn wetten en regels moet wat kan ik doen