F (11 jaar) in

Ik wil niet dat ze een nieuwe relatie krijgen!

Hoi!
Ik weet dat het wel een keer gaat gebeuren maar ik vind het niet leuk. Ik wil niet dat een van mijn ouders een vriend/vriendin krijgt. Ik heb het idee dat vooral mijn vader er wel veel mee bezig is, met datingapps enzo. Het is al best wel een beetje geleden dat mijn ouders gescheiden zijn, maar toch wil ik het nog steeds niet,vooral niet als hij of zij wil blijven slapen!😢😡, want dan ben ik vooral bang dat ze… dingen gaan doen die ik al helemaal niet leuk vind.
Sinds gisteravond ben ik een heel klein beetje van gedachten veranderd, doordat er vrienden van mijn moeder kwamen en die zijn ook geschieden maar hebben nu een relatie, en toen hebben we er een beetje overgehad. Maar ik wil het nog steeds niet!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
r
r
3 dagen geleden

hoi! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was (ik ben nu 17) en mijn moeder kreeg best snel een nieuwe vriend. Ik vond dit in het begin heel raar en niet leuk want hee wat doet die man nou met mijn moeder. Ik heb best een tijdje nodig gehad om aan de situatie te kunnen wennen met name door constant negatieve reacties over de nieuwe vriend van mijn moeder van mijn vader. Nu ik ouder ben snap ik dat mijn moeder echt weer gelukkig was na een lange tijd, inmiddels zie ik mijn stiefvader meer als biologische vader dan… Lees verder »

F
F
9 dagen geleden

Dankjewel! Ik zal het zeker gebruiken!

Faylinn
9 dagen geleden

heyy F, Ik had het zelfde probleem, maar meestal komt het echt goed. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar je kan het gewoon aan je ouders vertellen <3
groetjes Grace<3

Bente
10 dagen geleden

Hee F, Ik herken helemaal wat je zegt! Ik was 11 toen mijn ouders gingen scheiden. Mijn vader heeft geen nieuwe partner maar soms zie ik wel op de computer dat hij op datingsites zit. Mijn moeder had meteen na de scheiding een nieuwe vriend. Ze deed daar heel geheimzinnig over, terwijl ik het allang in de gaten had. Na een tijdje is het uit gegaan met die vriend en kreeg ze een nieuwe vriend. Daarmee is ze getrouwd. Wij gingen bij hem in huis wonen. Ik was toen 14. Ik vond het niet leuk om te moeten gaan wonen… Lees verder »

Mijke
11 dagen geleden

Hee F, Allereerst wat goed dat je een berichtje op ons forum hebt geplaatst! Ik snap dat het lastig is voor jou, dat je ouders misschien wel willen daten. Ik vraag me af, weet je waarom je het moeilijk vind? Zit daar iets achter of vind je het gewoon geen fijn idee? Hoe dan ook, wil ik je als tip meegeven dat het nooit kwaad kan om er met je ouders over te praten, misschien meer met je vader omdat je aangeeft dat hij er naar jouw idee meer mee bezig is. Jouw vader is ten slotte ook bezig met… Lees verder »

Sofia
Sofia
11 dagen geleden

hoi. ik snap het het is niet je echte moeder of vader. en dan denk je misschien dat die stiefmoeder of vader de plek van je ouder gaat stelen. maar dat gebeurt echt niet hoor. en misschien krijg je er een bang gevoel van maar je vader is je vader en je moeder is je moeder. liefs Sofia