Silvie (11) in

Ik wil naar mijn moeder

hey wat moet ik doen als ik bij mijn vader ben maar ik heb ruzie met hem en ik wil heel graag naar me moeder?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Silvie
24 dagen geleden

Heel erg bedankt voor de tips

Vlinder
30 dagen geleden

Lieve Silvie, Ten eerste, wat ontzettend goed dat je ons forum hebt gevonden! En wat knap dat je deze vraag aan ons durft te stellen! Ik herken jouw situatie heel erg goed. In mijn geval had ik nooit ruzie met mijn vader, maar had ik heel veel last van heimwee. Dit kwam voornamelijk omdat mijn vader ver weg van mijn moeder woonde, en ik was heel erg gehecht aan de gezelligheid van mijn moeder. Ook had ik vaak meningsverschillen met mijn stiefzus of met mijn stiefmoeder. Met mijn vader had ik eigenlijk nooit problemen, maar de ruzies met mijn stiefzus… Lees verder »

nina
1 maand geleden

1_ik zou lekker muziek luisteren dat doe ik heel vaak daar wordt ik blij van
2_pak een kussen en schreeuw of sla in dat kussen en dan gaat al je woeden er uit
3_bij mij helpt het om tegen mezelf te praten hoe stom of irritant hij of zij is hopelijk vind je een manier Silvie

Madelief
1 maand geleden

Hey Silvie,  Wat goed van je dat ons forum hebt gevonden en wat mooi dat jij hier je vraag met ons deelt. Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer jij ruzie hebt met je vader, je heel graag naar jouw moeder toe wilt. Geef jij dit ook bij je moeder aan? Ik herken mijzelf heel erg in jou. Ik heb ook wel eens ruzie met mijn vader en dan wil ik het liefste ook graag naar mijn moeder toe. Het vervelende aan deze situatie is, dat dat niet altijd kan. In dat geval zocht ik altijd naar manieren om… Lees verder »

Silvie
1 maand geleden

Ik wil dan heel graag dat iemand me ophaalt maar mijn ouders zijn gescheiden dus ik moet daar blijven

Silvie
1 maand geleden

Heel erg bedankt voor je reactie het is fijn te horen dat er mensen voor me zijn

Nicky
1 maand geleden

Hey lieve Silvie, Super fijn dat je ons forum hebt gevonden! En wat knap van je dat je deze vraag stelt. Ik vind het vervelend om te horen dat je ruzie hebt met je vader en graag naar je moeder toe wilt. Waar ging deze ruzie precies over en wat heb je gedaan toen je je zo voelde? Ik herken mezelf heel goed in jou. Ik heb ook best vaak ruzie gehad met mijn vader en dan wilde ik ook altijd heel graag naar huis toe. Ik kon op zo’n moment nooit zo goed praten over mijn gevoel tegen hem… Lees verder »