Floortje (8) in

Ik wil naar de school waar mama woont

Hoi,

mijn papa en mama zijn 4 jaar geleden uit elkaar gegaan. mijn papa is 1,5 jaar geleden 150 km verder weg gaan wonen.
ik woon bij mama en ga om het weekend naar papa

nu zit ik nog steeds op de school in de plaats waar papa eerst woonde.
Ik wil graag na de zomervakantie naar school in de stad waar mama woont, maar papa wilt dit niet want dan moet hij verder rijden.. (max 15 km)

Wat kan ik doen..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noor
14 dagen geleden

Heeee Floortje, ik snap goed dat je je afvraagt wat je kan doen! Ik zou me namelijk kunnen voorstellen dat het voor jou niet zo leuk is dat papa niet iets verder wil rijden, terwijl jij dan naar de school in dezelfde stad kan als waar mama woont. En terwijl hij er zelf voor heeft gekozen om te verhuizen! Ik heb niet een kant en klare oplossing, maar ik was wel benieuwd of je het hier al met je moeder en/of vader over hebt gehad? Bij mij hielp het altijd wel om uit te leggen aan mijn ouders waarom ik… Lees verder »

Ellis
15 dagen geleden

Hallo lieve Floortje, Wat goed van je dat je Villa Pinedo hebt gevonden en hier je vraag stelt. Dat is heel dapper van je! Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is dat jij graag naar een andere school wilt, maar dat papa dat niet goed vindt. Heb je al eens aan papa verteld waarom je graag naar de andere school wilt? Zitten er bijvoorbeeld vrienden en vriendinnen van jou op de andere school in de stad waar mama woont? Max 15 km rijden lijkt me niet heel veel, dus als dat de enige reden is om niet te… Lees verder »