Anoniem (16) in

Ik wil mijn moeder niet kwetsen

Hoi
Ik zou graag bij mijn vader willen wonen omdat hij gewoon over minder dingen zeikt en het daar naar mijn mening beter is. Mijn moeder zeurt over veel dingen zoals bedtijd en school terwijl mijn vader dat juist niet doet. Als ik met mijn moeder erover probeer te praten lacht ze het weg. Maar ik wil mijn moeder ook niet kwetsen want ik weet dag ze mij graag wilt zien. Ik denk dat bij 1 ouder wonen mij veel meer rust zou geven in mijn hoofd. En dat zou dan bij mijn vader zijn omdat hij gewoon een stuk minder met mijn zaken bemoeid. Maar ik wil mijn moeder niet kwetsen wat kan ik doen ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
8 maanden geleden

Hey jij! Als ik je berichtje lees, denk ik dat veel kinderen met gescheiden ouders zich hierin kunnen herkennen. Ik in ieder geval. Als je ouders samen zijn, hoef je niet van huis naar huis te gaan, spullen in en uit te pakken, etc. Of heb je geen verschillende regels in verschillende huizen. Maar dat is nu wel jouw/onze realiteit. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 jaar was. En zeker toen ik jouw leeftijd had, vond ik het wisselen van huis, best een gedoe. Het liefste wilde ik gewoon met m’n vrienden chillen en me niet bezig houden met… Lees verder »

Roos
8 maanden geleden

Hi! Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dankjewel voor het delen van jouw vraag! Ik kan mij goed voorstellen dat dit een lastige overweging voor je is. Zelf vond ik wonen in twee verschillende huizen ook erg onrustig, toch vond ik het uiteindelijk fijn om heen en weer te blijven pendelen. Bij beide ouders vond ik niet alles fijn of leuk maar als ik er helemaal niet naartoe ging begon ik ze ook wel weer te missen. Mijn moeder bemoeide zich meer met mij en mijn vader totaal niet, maar als ik ergens mee zat kon ik… Lees verder »