Emma (16 jaar) in

Ik wil het niet aanvaarden

mijn ouders zijn sins dinsdag uit elkaar ik weet het van deze morgen van giestren morgen dus ik wil het niet aanvaarden

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DaniëlEvelienDieuwertje Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Daniël

Sinds dinsdag? Dat is echt net een paar dagen geleden. Ik snap dat je het nog niet beseft Emma. Bij mij ging het ook heel snel. Eerst had ik een heftige epileptische aanval en een paar dagen later hoorde ik dat mijn ouders gingen scheiden. Dat had enorme invloed op mij, want daardoor ging het superslecht op school. Zo erg zelfs, dat mijn mentor zich grote zorgen maakte over mij of het wel goed ging. Maar nu gaat het beter. Zoek gewoon iemand in je omgeving op waarmee je kan praten. Weet je nu ook al bij wie je gaat… Lees verder »

Evelien

Hoi lieve Emma! Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Ik kan me voorstellen dat het voor jou heel vervelend is om dit te horen van je ouders, dat is nooit leuk. Toen mij ouders gingen scheiden, was ik 8. Ik weet nog goed dat mijn vader het vertelde aan ons en dat ik het eerst niet geloofde. Ik vond het moeilijk om te horen dat mij ouders uit elkaar gigen en heb ook lang gedaan alsof het niet zo was. Na een tijdje begreep ik wel waarom ze uit elkaar gingen en nu ik wat ouder ben, snap… Lees verder »

Dieuwertje

Hoi lieve Emma! Wat vervelend dat jij te horen hebt gekregen dat je ouders gaan scheiden! Toen mijn ouders gingen scheiden toen ik 14 was vond ik het de eerste paar weken heel lastig om te snappen wat er allemaal gebeurde. Er veranderde opeens best veel, en vooral in het begin was het nog niet helemaal duidelijk waar we zouden gaan wonen en hoe alles geregeld zou worden. Ik vond het dus net als jij heel lastig te aanvaarden! Ik zou je als tip willen geven dat je, als je iets niet begrijpt of wil weten wat er nou allemaal… Lees verder »