Anoniem (12) in

Ik wil graag praten met mijn moeder

Hoi iedereen, mijn ouders zijn al een aantal jaar gescheiden, ik heb wat problemen met mijn moeder. Ik kan hier met haar niet over praten, maar zou dat wel graag willen. Hebben jullie tips? Ook nog sterkte voor iedereen die ergens last van heeft.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
26 dagen geleden

Lieve anoniem, Wat fijn dat je ons hebt gevonden! En dankjewel voor het stellen van je mooie vraag. Ik weet namelijk dat heel veel kinderen hier last van hebben, waaronder ik zelf ook. In je berichtje vertel je dat je wat problemen hebt met je moeder en er niet echt over kunt praten, maar dit wel graag zou willen. Vroeger toen ik jonger was vond ik dit ook heel lastig om te doen, maar nu ik ouder ben gaat het gelukkig wel wat beter! Wat mij wel heel erg hielp was als ik het ergens niet over durfde te hebben… Lees verder »

Julia
27 dagen geleden

Lieve anoniem, Wat goed te zien dat je het forum weet te vinden! Ik lees dat je wat problemen hebt met je moeder waar je niet goed met haar kan over praten. Wat vervelend om te horen! Ik herken wel wat je schrijft. Ik heb dat namelijk met mijn vader. Met mijn moeder kan op openlijk praten, maar met mijn vader gaat het contact maar stroef en kan ik niet delen wat ik wil. Dit vind ik zo lastig! Omdat je juist daar wel behoefte aan hebt. Voelt dit ook zo voor jou? Je schrijft niet waar de problemen over… Lees verder »

zara
27 dagen geleden

Hoi hoi, dat klinkt heel erg lastig en vervelend. Ik weet hoe spannend het dan kan zijn om met iemand te praten. Is er misschien iemand die met je mee kan als je met je moeder gaat praten? Of iemand waarmee je het van te voren even goed mee kan bespreken. Een vriend of vriendin of misschien iemand van je familie? Je hoeft het in ieder geval niet helemaal alleen te doen.