Sylvie (12) in

Ik wil er met vriendinnen over hebben, maar hoe?

ik voel me vaak eenzaam, ik heb wel vrienden maar die willen niet dat ik met hun praat over de scheiding tussen mijn ouders. Ik heb dus niemand om er over te praten. Ik ga wel elke week naar een persoon waarmee ik al langer dan een jaar mee praat, vandaag ging ik weer met haar praten en tussen het gesprek door zij ze: ”… je ziet er slechter uit dan vorige week.” vond ik ook want ik voel me ook slecht, ik voel me naar, verdrietig, onrustig en moe. ik heb eigenlijk niet zo’n leuk leven, maar toch wil ik niet dood gaan ofzo… ik wacht op iets leuks in het leven. nou wil toch een keer met m’n vriendinnen het er over hebben, maar hoe? ze doen niet eens hun best om te luisteren.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lot
Lot
10 dagen geleden

Hi Sylvie, Lot hier! Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden, hier ben je zeker niet alleen. Mijn ouders zijn namelijk ook gescheiden en ik luister heel graag naar wat er in jou omgaat. Je vertelt dat je het met jouw vriendinnen niet echt over de scheiding kan hebben, dat lijkt me best verdrietig voor je. Praten kan namelijk zo opluchten, vind je niet? Is dit iets wat je met je vriendinnen zou kunnen bespreken? Dan kun je bijvoorbeeld vertellen over wat dat met jou doet en dat je je daarom soms alleen voelt. Je zou dan ook deze… Lees verder »

Saar
10 dagen geleden

Hey Sylvie, wat fijn dat je het forum hebt gevonden. Ik kan me goed voorstellen dat dit een lastige situatie voor je is. Wat knap van je dat je wel met iemand al een lange tijd praat. Wat vond je ervan dat zij tegen je zei dat je er slechter uit zag dan de vorige week? Zelf vond ik het altijd fijn om met iemand er over te kletsen, ik kon dan even mijn ei kwijt. Hoe is het voor jou om te kletsen met haar? Vind je het fijn? Ik hoop dat ze een fijn luisterend oor voor je… Lees verder »

Forum
Editor
Forum
10 dagen geleden

Lieve Sylvie, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat vaak eenzaam voelt en dat je met je vriendinnen wilt praten over de scheiding, maar dat ze niet naar je luisteren. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast… Lees verder »