imre (15 jaar) in

Ik wil die shit niet

hey, op dit moment woon ik bij mn moeder en zie ik mn vader 3 dagen per maand. daar zouden we graag meer van willen maken. hij is ten slotte mn enigste vader die ik heb. maar als ik over mijn vader begin bij mn moeder zegt ze bijna meteen dat ik er maar meteen moet gaan wonen als ik het er zo fijn vind. kort om, ze wil niet dat ik vaker ga. op dat moment gaat mijn vader dus naar de rechtbank en start een rechtzaak. er zou kinderjustitie bij komen en veel psychologen. al die shit wil ik niet maar het zit er aan een keertje aan te komen. ik weet niet wat ik moet doen en kan er bijna niet onderuit. help!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
sanne
sanne
9 jaren geleden

Imre, Je kan het beste zeggen wat je wilt zeggen.. Het kan soms wel even slikken zijn. Maar je moet niet voor je ouders kiezen maar voor jezelf. Als jij gelukkig bent zijn je ouders dat ook ! Echt waar wat je moeder ook zegt ze houd van je, zegt dat alleen maar omdat ze niet weet wat ze moet zeggen.. Mijn moeder heeft daar ook nog al lastig vallen.. Psychologen zijn inderdaad super vervelend ik zit er ook al heel lang mee en aan therapieën. Het komt vast en zeker goed maar onthoud dat je voor jezelf kiest en… Lees verder »

Dara
Dara
9 jaren geleden

Hoi Imre, Dat lijkt me inderdaad veel gedoe. Het beste advies wat ik kan geven is om zelf aan te geven wat jij wilt, in de rechtzaak. Dit betekent ook gedoe, maar wel gedoe waar jij invloed in hebt. Wat je dan zou doen is -Een brief naar de rechter schrijven, leg uit wat jij wilt en vind. -Vraag in die brief of je op gesprek mag komen met de rechter -In dat gesprek kan je verder duidelijk maken wat jouw mening is (handig, anders kan de rechter denken dat 1 van je ouders de brief voor je heeft geschreven),… Lees verder »