Dunstan (12) in

Ik wil dat ze weer bij elkaar komen

ik kan er niet mee leven dat me ouders uit elkaar zijn. ik wil gewoon dat ze weer bij elkaar komen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
11 dagen geleden

Hey Dunstan, Wat een herkenbaar gevoel is dat! Mijn ouders gingen met ruzie uit elkaar, en ook in de jaren erna was er vaak discussie of in elk geval geen fijn contact als ze elkaar zagen.. En toch wenste ik als kind (bijvoorbeeld voor mijn verjaardag) dat ze weer bij elkaar zouden komen. Het is denk ik heel logisch dat je helemaal niet wilt dat je ouders uit elkaar gaan, dat is ook niet jouw beslissing, die is door je ouders genomen, en dat kan heel oneerlijk voelen! Weet in elk geval dat het niet jouw schuld is dat je… Lees verder »

Gwyneth
12 dagen geleden

Hoi Dunstan, wat vervelend om te horen dat je hier zo mee zit. Ik snap dat goed, het is nou eenmaal niet leuk dat je ouders uit elkaar zijn. Ook ik vond dat als kind heel oneerlijk, vooral als ik bij vriendinnetjes thuis kwam waarbij de ouders nog wel bij elkaar waren. Heb je er al over nagedacht om je gevoel te delen met je ouders? Het is namelijk heel normaal dat je dit zo voelt. Wist je dat je ook een Buddy kunt aanvragen bij Vila Pinodo? Dat is iemand die ook gescheiden ouders heeft en graag naar jou… Lees verder »

Colin
13 dagen geleden

Zelfde geld voor mij mijn ouders zijn uit elkaar en ze hebben elkaars contacten geblokkeerd en ik heb een bonusvader en bonusmoeder die situatie was heftig om mee te maken

Sanne
14 dagen geleden

Hey Dunstan, zo herkenbaar hoe jij je voelt. Ik zelf wilde niet dat mijn vader weg zou gaan bij ons thuis. Ik wilde het liefst dat ze weer bij elkaar zou komen. Nu ben ik inmiddels wat ouder en zie ik in dat het beter is als mijn ouders niet meer bijelkaar zijn. Heb je het er al over gehad met iemand die dichtbij jou staat over hoe jij je voelt?