Quin (9) in

Ik wil dat ze allebei bij mij zijn

Ik vind het niet leuk dat mijn ouders uit elkaar zijn
Ik wil dat ze allenbij bij mij zijn

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ella
17 dagen geleden

Lieve Quin, Wat fijn dat je je verhaal met ons wilt delen! Ik herken wat je schrijft over dat je het niet leuk vind dat je ouders uit elkaar zijn en dat je graag bij allebei je ouders wilt zijn. Ik was 11 jaar oud toen mijn ouders gingen scheiden. Toen ik voor het eerst van huis moest wisselen en een ouder niet meer zag voelde dit heel gek. Ik wilde ook het liefst dat ik bij allebei mijn ouders was… Wat ik deed als ik ze heel erg miste, was ze even opbellen. Dan kon ik even hun stem… Lees verder »

Maaike
18 dagen geleden

Lieve Quin, Ten eerste: dankjewel voor je bericht op het forum! Ik begrijp helemaal dat je wil dat je ouders allebei bij jou zijn. Zoals Iris ook zegt, is dit iets wat voor veel kinderen met gescheiden ouders vreselijk lastig is. Natuurlijk wil je dat allebei je ouders bij je zijn, een van hen moeten missen is super stom. Zelf heb ik hier ook enorm mee geworsteld. Nog steeds vind ik het vervelend dat mijn ouders niet makkelijk allebei bij mij kunnen zijn. Bij elke belangrijke gelegenheid denk ik er weer even over na. Jammer genoeg is er niet zoveel… Lees verder »

Iris
21 dagen geleden

Hee Quin, Dankjewel voor jouw bericht! Ik denk dat jij precies vertelt wat heel veel kinderen met gescheiden ouders voelen. Ik wil zelf ook zo graag dat ze allebei bij me zijn. Ik weet dat het niet meer kan, maar soms zou ik zo graag willen dat ze dan maar voor 1 dagje samen bij me zijn, of nog korter. Al is het maar eventjes. Ik zou zo graag mijn verjaardag vieren met papa en mama samen. En ik had het zo fijn gevonden als ze samen konden komen als er op school iets leuks te doen was. Ik zou… Lees verder »