Charlotte (18 jaar) in

Ik wil dat niet horen

mijn vader is vaak vreemd gegaan toen hij met mijn moeder was na 10 jaar van liegen en bedriegen zijn ze toch uit mekaar gegaan mijn vader was hierna snel weg en kreeg meerdere andere vriendinnen , mijn moeder verteld vaak over situaties dat mijn vader vreemdging maar ik wil dat helemaal niet horen .. mijn vader blijft mijn vader

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
IrmaAnneLotteViviandounia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Irma

Hoi,
Mijn vader is ook met een andere vrouw gegaan. Ik weet dit en vind het natuurlijk helemaal niet leuk. Maar als mijn familie en moeder er over begint en wat hij allemaal nog meer doet, wil ik dat eigenlijk allemaal niet weten. Ik vind vreemdgaan al iets ergs en dan hoor je dingen die het er niet beter op maken. Toch blijft dit mijn vader en is het niet fijn om dit soort dingen te horen.

Anne

Hallo Charlotte, Bedankt voor je bericht. Ik had ook soortgelijke situatie want mijn vader ging tijdens het huwelijk ook vaker vreemd. Ik snap heel goed dat jij hierover niets wilt horen want dit is jouw zaak niet! Ik denk dat het dan ook belangrijk is om dit ook tegen je mama te zeggen. In het verleden heb ik dit ook vaker kenbaar gemaakt tegen mijn moeder. Hierdoor ging ze na denken. Mijn opmerking was een soort reminder die ervoor zorgde dat ze probeerde haar woede en verdriet hierover in te houden. Ik denk dat het echt belangrijk is om te… Lees verder »

Lotte

Lieve Charlotte, Bedankt voor je berichtje, wat fijn dat je dit met ons deelt. Wat een nare situatie zeg! Ik kan me super goed voorstellen dat je echt niet steeds wilt horen over het vreemdgaan van je vader. Het is op zichzelf al vervelend en verdrietig genoeg en vast erg ingewikkeld om hierover te praten met je moeder. Mijn ouders zeiden vroeger ook nare dingen over elkaar, niet tegen mij maar wel waar ik bij was. Dat was super rot om te horen. Ik probeerde altijd maar te doen alsof ik het niet hoorde en mezelf snel af te leiden… Lees verder »

Vivian

Lieve Charlotte, Dank je wel voor jouw bericht op het forum, fijn dat je jouw ervaring met ons deelt! Het klinkt als een lastige situatie, waarbij je veel moet schakelen tussen jouw eigen gevoelens en die van je ouders. Ik vind het erg knap dat je weet en kunt verwoorden wat je wil en wat je dus niet wilt (horen). Ik snap heel goed dat je dat soort dingen niet wil horen. Het is misschien de waarheid, maar die is gekleurd door de pijn die jouw moeder heeft gevoeld of nog steeds voelt. Het is niet jouw pijn en natuurlijk… Lees verder »

dounia
dounia

mijn ouders zijn gescheiden en het is heel vervelend nu ben ik een week bij pap en mam mijn moeder heeft all een vriend en mijn vader heeft all een vriendin