Michelle (11 jaar) in

Ik wil bij papa wonen

Mijn ouders zijn ook gescheiden en Ik heb ik heb een zus (mijn zus en ik zijn van mijn vader en moeder) en een zusje ( mijn zusje is van mijn vader en stiefmoeder) waar ik heel veel van hou en ik mis ze allebei heeeeeel erg omdat ze bij mijn vader wonen en ik bij mijn moeder dus ik wil en wou er een oplossing voor zoeken en ik dacht toen dus aan week op week af en dat ik dus bij mijn zus op de middelbare school kom (dat ik haar meer zie omdat mijn vader en moeder 40 km uit mekaar wonen) en dan een paar dagen tussen door naar de ander dus ik heb dat voor gesteld aan mijn vader en aan mijn moeder. mijn vader zij dat ik zelf moest doen wat mij goed voelde dus dit, maar mijn moeder en stiefvader vonden het niet goed. Mijn stiefvader zei dat als mijn moeder door zou draaien het mijn schuld zal zijn en dat doet mij nog veel pijn.
Het liefst wil ik helemaal bij mijn vader wonen maar ik doe dit voor mijn moederen zelfs dan denk ik aan mijn moeder en dan mag week op week af ook niet.
Mijn vader heeft ook een paar keer met mijn moeder gepraat en gezegd dat ze meer aan mij moet denken in plaats van aan der zelf, papa wil dat ik gelukkig ben en mama denkt aan der zelf

Wat moet ik nu doen? En wat moet ik doen met die reaktie van mijn stiefvader

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dara
Dara
9 jaren geleden

Lieve Michelle, Jammer genoeg weet ik precies hoe je voelt, en je situatie komt me al te bekend voor. Uit ervaring kan ik je zeggen: ga voor jezelf. In zo’n situatie kan je niet alleen op je ouders vertrouwen voor jouw geluk, zo hoort het natuurlijk wel maar ouders vergeten dat soms. Mijn moeder zag nooit dat ik niet blij was, dat ik pijn had, ze zag alleen wat het beste voor haar was. Dus ik heb zelf voor mijn geluk gezorgd, voor mij was dat ook bij mijn vader wonen. Daar kwam heel wat heisa bij kijken, maar het… Lees verder »

helper
helper
9 jaren geleden

Hallo
Ik vind dat je vader gelijk heeft
Jij bent hier de hoofdpersoon
Jij bent het kind maar ik snap ook je stiefvader
want weet je jij bent eigenlijk het enige overgebleeven kind van haar
En als jij ook weg ben heefd ze aleen nog maar haar man
En daar kan ze heel erg verdrietig om worden
Dus mij hint is denk goed na voordat je ergens voor kiest
Mvg de helper