Naomi (12) in

Ik wil bij mijn vader blijven

Ik ging weer voor een weekend naar mijn moeder. toen ik daar was kreeg ik te horen dat er die avond mensen van de kinderbescherming langs zouden komen. om te vertellen dat er iets afgelopen zou zijn en dat ze ook mij en mijn broers wilden spreken.
Toen kreeg ik te horen dat ze het beter vonden als ik niet meer bij mijn vader ging wonen maar bij mijn moeder ging wonen. en dat ze dat aan de rechter gaan vragen .toen voelde ik zo’n klap van emoties dat ik niet meer wist welke emoties het waren.
Ik wilde helemaal niet bij mijn moeder wonen want dan moet ik ook weer van school veranderen en voor de zoveelste keer verhuizen .

En zeiden een maand daarvoor dat er geen zorgen waren bij mijn vader thuis en nu denken ze te weten dat mijn moeder die ons slaat beter voor ons kan zorgen.
Dus ik snap het ook niet.
Ik denk dat ze aan de kant staan van mijn moeder.
Ik heb nu een kinderadvocaat aangevraagd ik hoop dat ik die ook krijg.

Ik zou willen vragen aan de mensen die gelovig zijn of ze voor mij en mij broers kunnen bidden dat we bij mijn vader kunnen blijven.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fiore:)
1 maand geleden

hey Naomi wat erg mijn tip voor jou is om de kinder telefoon te bellen als ik dit mee zou maken zou ik dat namelijk ook doen

Leen
2 maanden geleden

Hey Naomi, Wat een ongelooflijk heftig verhaal! Ik kan me heel goed voorstellen dat je niet meer zo goed weet wat je allemaal moet doen. Eerlijk gezegd heb ik (gelukkig) nooit te maken gehad met de kinderbescherming. Al is er veel wat de kinderbescherming niet ziet. De pijn die ouders je emotioneel/psychisch aandoen is soms niet goed te achterhalen. In dat opzicht was het voor mij soms misschien ook beter geweest om niet thuis te zijn. Ik kan het me heel goed voorstellen dat je niet wilt verhuizen en niet van school wilt veranderen. Ik heb zelf op drie basisscholen… Lees verder »

Forum
Forum
2 maanden geleden

Lieve Naomi, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat er is besloten dat je bij je moeder moet wonen, maar dit eigenlijk niet wilt omdat je dan weer van school moet veranderen en moet verhuizen. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor… Lees verder »