Annelot (17) in

Ik wil bij mijn moeder wonen

Hoi, ik ben Annelot en ik ben 17 jaar oud. Ik heb een enorme frustratie. Ik woon nu bij mijn vader en ik wordt binnen kort 18 en dan mag ik zelf gaan beslissen of ik bij Mijn vader blijf wonen of dat ik bij mijn moeder ga wonen ( wat ik heel graag zelf wil ) nu heeft mijn vader gezegt dat als ik de beslissing maak om bij mijn moeder en ik gaan wonen dat ik nooit meer terug bij mijn vader mag gaan wonen. Ik voel me hier heel verdrietig over. Het voelt alsof ik gemanipuleerd wordt om bij hem te blijven wonen. Wat kan ik doen? Want ik wil al zo lang bij mijn moeder kunnen wonen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
1 jaar geleden

Hey Annelot, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden! Ik kan me voorstellen dat je verdrietig bent om de reactie van je vader. Heb je dit ook aan hem terug gegeven? Ik heb een paar jaar geleden er ook voor gekozen om alleen bij één ouder te wonen. Mijn moeder vond het toen niet leuk dat ik bij mijn vader wilde wonen en maakte toen ook een vervelende opmerking. Later kwam ik er achter dat ze dit alleen maar zij omdat ze zich gekwetst voelde en bang was dat ze mij niet meer zou zien. Toen ik met m’n… Lees verder »

Nina
1 jaar geleden

Hey Annelot, Heel fijn dat je je vraag hebt gesteld bij ons op Villa Pinedo! Wat vervelend om te horen dat je je zo verdrietig voelt. Ik kan het mij goed voorstellen als er zoiets tegen je gezegd wordt. Heb je je vader verteld hoe je je voelde toen hij dat zei? Zelf zou ik kijken of je nog een keertje met hem kan praten over de situatie. Of hij dat echt zo bedoelde, en waarom? En vooral hoe jij je erdoor voelt! Vanaf je 18e mag jij beslissen, en dat is goed, welke keuze je ook maakt. Want het… Lees verder »