Lisanne (11 jaar) in

Ik wil bij allebei wonen

hallo iedereen die die leest,
ik mis mijn vader heel erg vaak. want ik vind het heel erg oneerlijk dat ik bij mijn moeder woon en mijn vader elke donderdag en om het weekend maar zie. maar dat wil ik eigenlijk helemaal niet. want eigenlijk wil ik om de week / halve week en bij allebei wonen. ik heb ook een kindercoach en die zei dat als je 12 jaar bent naar de rechter toe mag. dat is toch waar? maar mijn moeder zegt dat ik niet naar de rechter toe mag en denkt dat mijn vader mij er naartoe wilt sturen. en zij zegt ook soms slechte dingen over mijn vader, bij voorbeeld dat hij heel vaak moppert enzo. maar dat is helemaal niet waar! mijn moeder heeft trouwens borstkanker en door haar chemo’s is ze soms mopperig en moe. maar nu moet ze ook nog pillen slikken en dan zegt ze ook slechte dingen over mijn vader en dat vind ik nooit leuk. en ze heeft ook een heel erg kort lontje dus ik ben bang dat ze boos word als ik zeg dat ik het niet leuk vind wat ze zegt. en mijn vader moet ook verhuizen trouwens, omdat mijn moeder ons alles niet gunt. mijn vader zei laatst ook dat ze misschien last van borderline heeft. en daarom gunt ze ons, mij, mijn broertje en mijn vader niks.kan/kunnen jullie misschien mij helpen? ps: ik heb al een buddy

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Veerle
1 dag geleden

Hoi Lisanne, Wat fijn dat je deze vraag met ons deelt! Je geeft aan dat je graag bij allebei je ouders wil wonen. Dat is heel begrijpelijk! Ik wilde zelf ook heel graag bij allebei mijn ouders wonen. Mijn broertje en ik wilde allebei een andere regeling, dus het was lastig om uiteindelijk toch samen tot een regeling te komen waar we ons beide goed bij voelde. Door er veel met onze ouders over te praten en goed uit te leggen waarom we wat wilde en hoe dat voor ons zou voelen zijn we er uiteindelijk toch met zijn allen… Lees verder »

Keke
12 dagen geleden

hee Lieve Lisanne, wat een ontzettend naar dat je dit allemaal mee moet maken! en wat naar ook dat mama borstkanker heeft, dat moet ook niet makkelijk voor je zijn. heel knap van je dat je dit zo kan vertellen! ik begrijp dat je nu dus vooral bij mama woont, maar je eigenlijk bij allebei wil wonen. ik herken veel dingen die je vertelt. mijn moeder praat vaak ook negatief over mijn vader. En als ik iets daarover zeg, wordt ze vaak boos of geeft ze mij een afkeurende blik. Dat is een heel naar gevoel. ik heb altijd het… Lees verder »