zoe (11 jaar) in

Ik wil advies

mijn ouders zijn nu zo`n 4 jaar uitelkaar.
mijn vader ging toen hij 2 weken weg was al bij een ander inwonen
in het begin leek het allemaal goed mooi en fijn
maar dat veranderde mijn stiefmoeder is jaloers op mijn zus en mij we mogen niet naast mijn vader zitten ofzo
de afspraak was dat ik 12 keer per jaar naar hem toega
maar ik ga nu helemaal niet heen
op de telefoon hebben mijn zus en me stiefmoeder ruzie
moet ik heen gaan of niet het zo ongezellig daar zonder mijn zus
er valt nog zo veel te vertellen maar ach
doei hopelijk krijg ik nog Advies

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dandi
Dandi
9 jaren geleden

wat leuk om zo met elkaar in ccntaot te komen en dan dit als resultaat: geweldig!!En de theeblaadjes zien er heel erg leuk uit zo.heel veel plezier ook met je nieuwe aanwinsten!

Rajinder
Rajinder
9 jaren geleden

Wat leuk zo’n bezoek, spaennd ookw el….. je hebt leuke dingen gekregen en je kunt nu weer even voorruit met je blauwe quilt! Die dienblaadjes zijn geweldig, zo’n leuk idee dat ga ik vast eens namaken…..

Emma
Emma
9 jaren geleden

Hey Zoë, Dank je wel dat je je verhaal hier deelt. Wat een vervelende situatie! Het is jammer dat jouw stiefmoeder jullie niet zo fijn behandelt, zij moet ook beseffen dat jullie zijn kinderen zijn en ook bij hem horen. Misschien is het een idee om samen met je zus een brief naar je vader te schrijven waarin jij uitlegt hoe jullie je hierover voelen en ook zeggen dat jullie hem graag willen blijven zien? Misschien kan er iets geregeld worden waardoor jullie, die 12x per jaar dat jullie hem zien, lekker met z’n 3en op stap kunnen in plaats… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Beste Zoe, Wat vervelend dat de ruzie tussen je zus en je stiefmoeder ook invloed heeft op het contact dat jij met je vader en je stiefmoeder hebt. Persoonlijk lijkt mij dat dit niet het geval mag zijn. Het is begrijpelijk dat jij een goede band hebt met je zus en dat je haar steunt op het moment dat zij ruzie heeft met je stiefmoeder. Maar dat jij hierdoor je vader niet meer ziet lijkt mij ook niet leuk voor jou. Stel eens voor aan je vader om iets leuks te doen, op die manier zijn jullie bezig en zit… Lees verder »