lette (11) in

Ik weet niet wat ik ermee aan moet

hoi hoi,
mijn ouders zijn gescheiden toen ik 3 was maar ik weet bijna alles nog ik moet vaak huilen en er aan denken, veel klasgenoten denken dat ik me aanstel. daarbij zegt mijn moeder allemaal hele nare dingen over mijn vader en nu weet ik niet wat ik er mee aan moet.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Leonora
19 dagen geleden

Hi lieve Lette, Wat dapper dat je je verhaal deelt op het forum! En naar om te horen dat je je verdrietig voelt. Maar het is best normaal om nog verdrietig te zijn over de scheiding van je ouders, ook al was je erg jong toen ze gingen scheiden. Ik was zelf 4 jaar toen mijn ouders uit elkaar gingen. Maar ook ik heb er soms zelfs nu nog last van! Ook omdat mijn ouders altijd slecht over elkaar praatten, dan is het niet zo gek dat je er langer mee zit omdat je er steeds aan herinnerd wordt. Op… Lees verder »

Chelsey
20 dagen geleden

Ik heb zelf ook gescheiden ouders en hier last van. Bij mij zijn ze ook al sinds ik 3 ben gescheiden. Maar wat voor mij heel erg werkt als mijn vader dat over mijn moeder zegt denken van maar jij hebt ook heel veel verkeerd gedaan en gewoon je moeder dan proberen te laten praten hoe moeilijk het ook is. En over de kinderen in de klas die zou ik gewoon laten praten want die hebben altijd wel iets ergens van te zeggen en jij weet zelf wel beter.

melinda
20 dagen geleden

heyy lette ik snap je helmaal mijn ouders zijn 3jaar geleden gescheiden ongeveer en het is echt heel k*’t een klas genoot zij tegen mij het valt wel mee dat is het dus opsoluut niet zijn ouders zijn ook gescheiden maar die mogen elkaar nog wel naar mijn ouders haten elkaar vader maakt me moeder belagelijk echt irritant weet je wat je moet dan je moet tegen je moeder zeggen dat ze niet slecht over je vader moet praten groetjes melinda