KitKat (10) in

Ik weet niet goed wat ik moet doen

ongeveer 1,5 jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden. Ik heb het hier nog steeds moeilijk mee. Ik weet niet goed wat ik moet doen.
Ik veel boos, verdrietig en ik probeer de hele tijd mijn te zin te krijgen. Ik terugkomen bij elkaar. Ook al weet ik dat dit niet gaat gebeuren, toch blijf ik hier op hopen.
Soms wordt ik heel boos op mijn ouders, maar meestal op mijn moeder. Ik geef mezelf de schuld van de scheiding, ook al weet ik dat het niet mijn schuld is.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Madelief
Madelief
3 maanden geleden

Hey KitKat! Wat goed dat jij je vraag met ons deelt op het Forum en wat goed dat je ons hebt gevonden. Dankjewel! Jouw ouders zijn 1,5 jaar geleden gescheiden en je schrijft dat je daar nog vaak boos en verdrietig om bent. Ik begrijp jou helemaal. Ik ben ook heel vaak boos en verdrietig om de scheiding geweest. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 jaar oud was. Ik vond het heel moeilijk om dat te begrijpen en ik wilde ook graag dat mijn ouders weer bij elkaar kwamen. Dit is helemaal niet gek om te willen. Weten jouw… Lees verder »

Kitkat
3 maanden geleden
Reply to  Madelief

Bedankt voor de tips Ik zal zeker gebruiken groetjes KitKat

Nicole
3 maanden geleden

Hee hallo lieve Kitkat, Supergoed dat je ons Forum hebt gevonden om te delen wat jou dwars zit, dank je wel! Je vertelt dat jouw ouders 1,5 jaar geleden gescheiden zijn en je het hier nog steeds moeilijk mee hebt. 1,5 jaar is nog helemaal niet zo lang, dus ik snap helemaal dat je de scheiding van jouw ouders nog moeilijk vindt. Hoe is de tijd na de scheiding van jouw ouders geweest, hoe is het wonen/contact met jouw ouders voor jou? Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 3/4 jaar oud was. Mijn moeder heeft altijd gezegd dat ik… Lees verder »

Kitkat
3 maanden geleden
Reply to  Nicole

Ja bedankt

Kitkat
3 maanden geleden
Reply to  Nicole

Bedankt

Noor
3 maanden geleden

Lieve kitkat ik snap dat je denkt dat het jou fout is dat dacht ik eerst ook maar het is niet zo het is hun fout en niet die van jou ik heb deze tip voor jou schrijf alles op wat je denkt in je dagboek bijvoorbeeld liefs Noor ❤️

Kitkat
3 maanden geleden
Reply to  Noor

Oke