Myrthe (14) in

Ik weet het niet zeker

Hoi, mijn vader is net weg uit het huis, maar nu wil hij dat ik van het weekend bij hem kom logeren. Maar ik weet niet zeker dat ik dat wel wil, mag ik daar zelf over kiezen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dana
3 maanden geleden

Hoi lieve Myrthe, ik vind het altijd heel fijn om dingen waar ik mee zit van mij af te schrijven, hopelijk helpt jou dat ook door alleen al hier je vraag te stellen. Heel dapper! Begrijp ik goed dat je ouders nog niet zo lang uit elkaar zijn, omdat je schrijft dat je vader net weg is uit huis? Dat lijkt mij lastig. Dat had ik ook toen mijn ouders net uit elkaar waren, ik moest erg wennen aan de nieuwe situatie. Ook dat is oké, die veranderingen mogen moeilijk zijn en daar mag je de tijd voor nemen om… Lees verder »

Myrthe
2 maanden geleden
Reply to  Dana

Hoi Dana

Bedankt voor je reactie. Ik zal aan mijn ouder laten weten wat ik er van vind, en ik ga het wat tijd geven.

Liefs, Myrthe

Michelle
3 maanden geleden

Hey Myrthe, Wat goed dat je een berichtje stuurt op het forum! Hoe vind je het nu je vader net weg is uit het huis? Je vraagt of je zelf mag kiezen of je het weekend bij je vader blijft logeren. Er worden vaak afspraken gemaakt en vastgelegd over wanneer je waar bent. Bij mij was dat bijvoorbeeld om het weekend naar mijn vader. Heb je enig idee hoe dat bij jou is? Als er is vastgelegd dat jij elk weekend naar je vader gaat, dan mag je wel aangeven bij papa en mama dat je liever een weekend bij… Lees verder »

Myrthe
2 maanden geleden
Reply to  Michelle

Hoi Michelle,

Bedankt voor je reactie! Ik zou om het weekend bij mijn vader zijn, maar ik heb daar eigenlijk nog niks, dus het voelt nu net of ik een weekend bij mijn opa en oma ga logeren.

Liefs Myrthe