M (15 jaar) in

Ik weet het niet meer

hee,
mijn ouders zijn sinds begin april uit elkaar. ze zijn nu nog steeds niet officieel gescheiden. mijn moeder heeft meerdere zelfmoord acties gedaan. Ik heb de eerste 3 weken bij mijn vader gezeten en nu de laatste 3 bij mijn moeder. ik zou morgen op vakantie gaan, maar omdat het laatste weekend mijn pa gaat verhuizen (hij sliep 6 maanden bij mijn oma). En ik wil er graag bij zijn maar ik ben dat weekend bij mijn moeder. En ze vind het oneerlijk en mijn vader wist dat het moeilijk zou zijn. Hij kan het ook verplaatsen maar dat wil hij niet alleen maar om zn nieuwe vriendin. Ik ga dus nu niet meer op vakantie en kan ik niet mee verhuizen😢😢😢😢. Ik weet het niet meer.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JuliaAnique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Julia
Julia

hoi M, Wat een vervelende situatie en wat dapper dag je dit deelt op het forum! Mijn moeder heeft dit vroeger ook geprobeerd, dit vond ik erg moeilijk. Ik probeerde daardoor alles te doen om het haar makkelijk te maken waardoor ik mezelf en wat ik echt wilde vaak vergat. Als ik het goed begrijp ga je nu niet meer op vakantie en kun je ook niet bij de verhuizing van je vader zijn omdat je moeder dit on eerlijk vindt. Is het een idee om je moeder uit te leggen hoe belangrijk die verhuizing voor jou is? Misschien wanneer… Lees verder »

Anique

Lieve M, Dankjewel voor je berichtje. Wat een heftig verhaal zeg, ik vind het heel knap dat je dit durft te delen op het forum! Het klinkt een beetje alsof je met je handen in het haar zit, wat ik helemaal niet gek vind door al deze gebeurtenissen. Jammer dat je niet meer op vakantie kan en mee kunt verhuizen 🙁 Heb je tegen je ouders gezegd dat je dit vervelend vindt? Misschien hebben ze niet door wat voor invloed dit heeft op jou en dat je het allemaal even niet meer weet. Daarnaast zeg je ook dat je moeder… Lees verder »