Fleur (8) in

Ik was heel erg verdrietig

Ik ben Fleur en mijn ouders. Zijn gescheiden en dat is niet leuk maar. dat komt niet door mij of mijn broer of broertje. Maar dat komt door mijn vader mijn vader. Zij dat tegen mijn moeder dat hij mijn moeder niet meer leuk vond dus toen ik en mijn broertje thuis kwamen toen zach ik de Foto’s niet meer en toen zij papa tegen ons dat mama en papa gingen scheiden en toen ik dat hoorden was ik een beetje boos en ik vond het niet leuk maar ik ging met mijn papa neemde me mee en papa zij dat hij naar oom rene en oom rene is mijn oom maar hebben we het niet over
Maar ik was heel heel heeeel verdrietig. Waarom zijn jullie zo verdrietig?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jil
jil
4 dagen geleden

hey fleur, wat stoer dat je dit zo op het forum durft te zetten! ik ken dat gevoel van je heel erg goed, vaak is het fijn om er met iemand die je vertrouwd over te praten zoals je beste vriendin of zelfs je juf of meester! het maakt niet uit, soms kan praten over dat soort dingen heel lastig zijn, je kunt er ook een verhaaltje over schrijven of er een tekening van maken. de tekening heb ik zelf ook gemaakt, dat werkte heel goed voor mij.

Jolien
1 maand geleden

Hoi Fleur, wat goed dat je een berichtje plaatst op dit forum! Ik vind het heel vervelend voor je dat je ouders zijn gescheiden. Ik snap dat dit heel lastig is en het is ook zeker niet gek dat je hier verdrietig om bent. Toen mijn ouders gingen scheiden was ik hier ook heel erg verdrietig om. Ik dacht dat ik voor altijd verdrietig zou blijven, maar gelukkig nu ik wat ouder ben, ben ik er meer aan gewend en gaat het veel beter! Ik weet zeker dat het bij jou ook beter gaat worden. Praat je wel eens met… Lees verder »

Fleur
1 maand geleden
Reply to  Jolien

Dankjewel voor het steunen jolien