Lotte (14) in

Ik voel mij schuldig

Ik heb sinds een tijdje dat ik het soms fijner bij me vader vind. Maar dan voel ik me soms schuldig. Want als ik dan een tijdje bij me moeder ben geweest (een week ofzo) dan vind ik het ook heel fijn bij haar. En als ik dan bij me vader ben in bijv. de vakantie en ik ga dan na school op maandag weer naar school dan is het altijd een beetje vervelend tussen mij en me moeder omdat ik me vader mist en ik weet niet zo goed wat ik moet doen dan. Miss handig om te weten, mijn ouders hebben al 6 jaar niet meee gepraat en hebben dus nogsteeds ruzie.

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CristelGerjanBartSamantha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Cristel

Hoi Lotte, Dankjewel voor je berichtje! Wat vervelend om te lezen dat jij je soms schuldig voelt en dat je ouders al 6 jaar niet meer praten en ruzie hebben. Ik herken het gevoel dat je je vader mist als je bij je moeder bent, en dat je je moeder mist als je bij je vader bent. Toen mijn ouders gingen scheiden ging ik om de twee weken een weekend naar mijn vader. De eerste vrijdagavond miste ik dan mijn moeder heel erg, en de zondagavond ( als ik weer bij mijn moeder was) miste ik mijn vader heel erg.… Lees verder »

Gerjan

Hee Lotte, Mooi dat je ons forum hebt gevonden voor je vraag! Lastig lijkt het mij als je je soms schuldig voelt. Het is wel mooi dat je het bij beide ouders fijn vind om te zijn. Dat je ouders nog steeds ruzie hebben is niet jouw schuld, je hoeft je daarom ook niet schuldig te voelen als je het leuk hebt gehad met je vader of moeder. Je ouders zullen wel begrijpen dat je zowel je vader als moeder nodig bent. Je mag best je vader of moeder missen als je er een leuke tijd hebt gehad. Misschien helpt… Lees verder »

Bart

Hey Lotte, wat een vervelende situatie waar je in zit momenteel, maar wat goed dat je dit forum gevonden hebt. Ik kan me goed verplaatsen in je situatie aangezien mijn gescheiden ouders ook liever geen contact met elkaar hebben. Het is volstrekt normaal dat jij je vader mist als je bij je moeder bent, en ook dat je je moeder mist als je bij je vader bent. Dat kan alleen lastig zijn voor je moeder om te horen omdat zij het natuurlijk niet hoort wanneer je haar mist wanneer je bij je vader bent, maar wél hoort wanneer je je… Lees verder »

Samantha

Lieve Lotte, Wat fijn en dapper dat je je verhaal met ons hier op het forum durft te delen. Vervelend om te lezen dat je je soms zo schuldig voelt en je je niet gewoon fijn kan voelen bij zowel je vader en je moeder. Ik herken je gevoel wel een beetje. Ik had ook altijd als ik terugkwam van mijn vader, dat het daarna bij mijn moeder een soort van ongemakkelijk was. Heb je een idee hoe het komt dat je je dan zo voelt? Bij mij was het zo dat ik heel erg het gevoel had dat ik… Lees verder »