Tino (15) in

Ik voel me op mijn vingers gekeken

Mijn ouders zijn al zo’n 6 jaar gescheiden en ik heb een hele goede band met mijn pa alleen nu voel ik bij mijn moeder me altijd op mijn vingers gekeken en word ongeveer alles 5x gecheckt (voorbeeld: als ik iets bestel of als ik niet thuis was word ik ongeveer verhoord thuis bij mijn ma) zelf irriteert dit mij heel erg en wil ik graag bij me pa blijven want daar voel ik me meer op gemak weet iemand wat ik nu kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
14 dagen geleden

Hoi Tino,

Eerst wil ik even zeggen dat ik het heel goed en knap van je vind dat je een bericht op het forum zet. Ik herken je situatie en die is zeker lastig. Wat mij toen erg heeft geholpen is om het bespreekbaar te maken. Hoe lastig dit ook is, maar het is juist heel fijn dat je je zo op je gemak voelt bij je beiden ouders

Amber
Amber
14 dagen geleden

Hey Tino! Ohh wat irritant he als je het gevoel hebt dat er zo op je wordt gelet. Ik herken dat wel, er zijn dan ook zo veel frustraties en kleine ruzietjes thuis. Ik wilde dan ook altijd zo snel mogelijk bij mijn andere ouder zijn om van dat gezeur af te zijn! Eenmaal dat ik dan bij de andere ouder was viel het ook allemaal wel mee. Wat mij hielp is het dan echt bij de ouder neer te leggen en te vertellen hoe ik me voel als er zo op mij wordt gelet. Dat je iets meer vrijheid… Lees verder »

Saschia
15 dagen geleden

Nou ik denk dat het verstandig is als je het er met jou ouders ook over gaat hebben zelf en dan goed aan geven dat je er last van hebt.