anoniem (13 jaar) in

Ik voel me ingeruild

hee,

ik heb een probleem met mijn stiefvader, we wonen samen met mijn moeder,zusje, stiefbroer,stiefzus en ik…
thuis als k met mama ben en mijn stiefvader komt thuis voel ik me ingeruild en heb het idee dat ik niet met mama mag praten!
ik heb erg veel moeite hierr mee
kusjes

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
10 maanden geleden

Lieve anoniem, Wat dapper dat jij je verhaal hier durft te delen! En wat vervelend dat jij het gevoel hebt dat je ingeruild wordt. Mijn ouders zijn al een paar jaar gescheiden nu. Inmiddels heeft mijn moeder ook een nieuwe partner gekregen. Dit is nu ook al best een tijdje zo, dus nu ben ik er aan gewend dat er een nieuwe man in het leven van mijn moeder is. In het begin is dit natuurlijk best lastig. Allereerst gaan je ouders al scheiden en dan daarnaast komt er ook nog eens een nieuwe partner in beeld. Dit is enorm… Lees verder »

Sarah
10 maanden geleden

Hoi Anoniem! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden <3 Mijn ouders zijn gescheiden toen ik acht was en toen mijn moeder een aantal jaar geleden een nieuwe vriend kreeg moest ik heel erg aan hem wennen. Ik vond het gek om mijn moeder met een nieuwe man te zien en ik was in het begin ook helemaal niet aardig voor hem. Maar na een tijdje zag ik hoe blij mijn moeder werd als hij er was en realiseerde ik me dat ik niet persé boos was op hem, maar gewoon heel erg moest wennen aan de nieuwe situatie.… Lees verder »