Skip to content
anoniem (13 jaar) in

Ik voel me ingeruild

hee,

ik heb een probleem met mijn stiefvader, we wonen samen met mijn moeder,zusje, stiefbroer,stiefzus en ik…
thuis als k met mama ben en mijn stiefvader komt thuis voel ik me ingeruild en heb het idee dat ik niet met mama mag praten!
ik heb erg veel moeite hierr mee
kusjes

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SelenaSarah Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Selena

Lieve anoniem, Wat dapper dat jij je verhaal hier durft te delen! En wat vervelend dat jij het gevoel hebt dat je ingeruild wordt. Mijn ouders zijn al een paar jaar gescheiden nu. Inmiddels heeft mijn moeder ook een nieuwe partner gekregen. Dit is nu ook al best een tijdje zo, dus nu ben ik er aan gewend dat er een nieuwe man in het leven van mijn moeder is. In het begin is dit natuurlijk best lastig. Allereerst gaan je ouders al scheiden en dan daarnaast komt er ook nog eens een nieuwe partner in beeld. Dit is enorm… Lees verder »

Sarah

Hoi Anoniem! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden <3 Mijn ouders zijn gescheiden toen ik acht was en toen mijn moeder een aantal jaar geleden een nieuwe vriend kreeg moest ik heel erg aan hem wennen. Ik vond het gek om mijn moeder met een nieuwe man te zien en ik was in het begin ook helemaal niet aardig voor hem. Maar na een tijdje zag ik hoe blij mijn moeder werd als hij er was en realiseerde ik me dat ik niet persé boos was op hem, maar gewoon heel erg moest wennen aan de nieuwe situatie.… Lees verder »