Gabriëlla (13 jaar) in

Ik voel me buitengesloten

mijn moeder heeft nu een nieuwe vriend en ik voel me buitengesloten. het is niet leuk dat je je moeder elke keer ziet flikflooien. ik voel me daaronder erg vervelend , alsof ze niet meer om me geeft.
wie weet nog raad wat ik hiermee kan doen?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CharlotteEvelienDana Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Charlotte

Lieve Gabriëlla, Wat een vervelende situatie waar je in zit. Wel heel fijn dat je ons forum hebt gevonden en je verhaal met ons wil delen. Nieuwe partners zijn altijd lastig. Ik heb echt precies het zelfde meegemaakt als wat jij nu zegt. Ook ik kreeg daardoor het gevoel dat ik niet belangrijk was. Wat mij toen erg heeft geholpen is erover te praten. Ik probeerde mijn moeder dan duidelijk te maken hoe ik mij voelde. Als je het zelf nog niet direct tegen je moeder durft te zeggen. Bespreek het dan met iemand anders waar je je vertrouwd bij… Lees verder »

Evelien

Lieve Gabriëlla, Wat goed dat je je vraag stelt op ons forum! Maar wat een vervelende situatie zit jij in, zeg. Ik kan me voorstellen dat je het moeilijk vindt dat jouw moeder een nieuwe vriend heeft. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was. Mijn vader had ook vrij snel een nieuwe vrouw. Ik vond het heel moeilijk om dit te zien, omdat ik niet anders wist dan dat mijn vader met mijn moeder samen was. Dit heeft mij ook veel verdriet gedaan in het begin en soms voelde ik mij ook buitengesloten als ze dan samen iets leuks… Lees verder »

Dana

Hoi lieve Gabriëlla, ik had precies het zelfde toen mijn moeder een nieuwe vriend kreeg. Je moet proberen om blij te zijn voor haar als moeder gelukkig is is iedereen gelukkig