Nick (11) in

Ik vind mijn stiefmoeder stom

Ik vind me stief moeder eigelijk stom maar ik weet niet hoe ik dat moet vertellen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Esther
8 dagen geleden

Hoi Nick, Wat een vervelende situatie en wat goed dat je een berichtje hebt achtergelaten op het forum! Je schrijft dat je je stiefmoeder stom vindt. Ik heb zelf ook een stiefmoeder en die vond ik eerst ook niet leuk. Wat mij heeft geholpen is een brief naar mijn vader te schrijven waarin ik vertelde hoe ik me voelde bij mijn stiefmoeder en wat ik graag anders zou willen (ik wou haar eerst graag minder zien). Je zou misschien ook gewoon met je vader kunnen praten als je niet van schrijven houdt! Ik vond dat toen een beetje te spannend.… Lees verder »

K
K
8 dagen geleden

Heb je al geprobeerd gedeelde interesses te vinden, haar beter te leren kennen? Als je haar echt vervelend vindt, zou ik dat gewoon eerlijk aan je vader vertellen. Gewoon rustig, zonder boze toon of iets anders dat hij het ook begrijpt. Dan kunnen jij en je stiefmoeder elkaar tolereren (wat het belangrijkste is) maar dan weet je vader wel hoe je je voelt.

Danique
8 dagen geleden

Hoi Nick. Als ik jou was zou ik gewoon eerlijk zijn naar hun! Als het je stief moeder is zou je je emoties moeten kunnen delen als dat nodig is! Je kan er zo lang mee wachten als je wilt maar mijn tip is: blijf gewoon eerlijk en blijf jezelf. Hopelijk heeft dit geholpen