Fiona (12) in

Ik vind het niet fijn

Mijn ouder zijn gescheiden en ik vind het leuk bij allebei alleen ik ben achtergekomen dat mijn moeder wiet reikt en ik vind het niet fijn. Ik weet niet wat ik moet doen en ik vind het niet leuk. Als ik met mijn moeder zou praten dan zou ze boos worden en ik vind het ook onveilig. Ik voel me niet echt comfortabel bij me moeder maar ik hou wel veel van haar. Heeft iemand advies?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kayleeSanneJonas Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
kaylee
kaylee

lieve Fiona, wat zijn dat je jouw verhaal met ons wilt delen. wat vervelend dat je je eigenlijk niet helemaal veilig voelt bij je moeder.. dit kan ik ook heel goed begrijpen als je hier net achter bent gekomen. heel toevallig heeft mijn moeder dit ook gedaan.. en ben ik daar ook sinds een half jaar achter gekomen. ik snap heel goed wat je bedoeld en dat het niet leuk is, ik vind het ook gewoon een beetje raar van mijn moeder. nu heb ik wel geleerd dat zij haar leven heeft en ik de mijne, en als zij daar… Lees verder »

Sanne
Sanne

Hoi Fiona, ik vind dat je het moet zeggen tegen je moeder. Of tegen iemand anders die je kan vertrouwen ( zoals je vader ). Want als jij je er niet prettig bij voelt, moet je er met iemand over praten.

Jonas
Jonas

Hallo,
ik wil beginnen met wat goed dat je joun
reactie op Villa Pinedo zet.

Ik heb ook gescheiden ouders en ik schrijf de dingen op.
Of praat met een vetrouwens persoon over deze situatie.

Ik weet verder niet zoveel, Het spijt me dat ik niks meer weet