koen (10) in

Ik vind het niet erg fijn

mijn papa en mama zijn
zijn nog steeds bezig met scheiden van af april( 6
maanden geleden)
ik heb een beetje heel erg tips nodig
ik vind het niet erg fijn

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
18 dagen geleden

Hoi Koen, Fijn dat je ons gevonden hebt. Het is inderdaad niet erg fijn als je ouders gaan scheiden. Heel veel kinderen vinden het een hele nare periode. Ik was ook 10 toen het bij mij thuis niet zo fijn was. Soms is er spanning thuis, soms word er ruzie gemaakt, soms ben je gewoon verdrietig en alleen. Voel jij je ook wel eens zo? Toen ik mij verdrietig voelde en in de war was, ging ik praten met vrienden en met mensen die ik vertrouwde. Een moeder van een vriendin van mij is er voor mij geweest, en zij… Lees verder »

Sophie
18 dagen geleden

Hee Koen, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en om tips vraagt. Wat vervelend dat jouw ouders al zo lang bezig zijn met scheiden. Het is ook een lang en lastig proces en helaas niet afgelopen als de scheiding afgerond is. Ik denk dat er heel veel kinderen zijn die het hier lastig mee hebben en graag tips willen. Zelf heb ik veel aan onderstaande tips gehad: De beste tip die ik je kan geven is dat je erover moet praten. Dit kan jou heel erg helpen het allemaal te verwerken. Misschien kan je er met je ouders,… Lees verder »

Jolein
18 dagen geleden

Hoi lieve Koen, bij mij duurde de scheiding 4 jaar.. dus ik begrijp je helemaal een tip is denk vooral aan leuke dingen of ga met vriend(inn)en leuke dingen doen! Zoek inieder geval een beetje afleiding! Als je andere tips zoek laat maar weten!!