Skip to content
Daan (10 jaar) in

Ik vind het lastig

ik vind het lastig om met de situatie om te gaan

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SaraMarijkePleun Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sara

Hoi Daan mijn ouders zijn ook gescheiden ik heb er ook moeite mee maar ik weet wel dat je niet je gevoelens moet verbergen zeg het gewoon dat helpt en als je dat niet fijn vind k an je het ook op schrijven en dat papiertje kan je dan vernietigen Ik hoop dat deze tips je helpen .

Marijke

Hey Daan, Ik begrijp heel goed dat je het lastig vind om met de situatie om te gaan, het is ook lastig en vooral heel erg wennen. Alles wat eerst vertrouwd was veranderd ineens en dat heeft tijd nodig om het een plekje te geven en je weg er in te vinden. Zelf vond ik het altijd heel erg lastig om te wisselen van huis; Missen van één ouder, andere regels, spullen mee nemen (vaak vergat ik wel iets) en als ik dan aan alles gewent was ging ik weer naar de andere ouder en begon het weer opnieuw. Uiteindelijk… Lees verder »

Pleun

Hoi Daan, Het is ook best een gekke situatie hé? Alles is helemaal anders en het is heel normaal dat je hier aan moet wennen en dat je dit lastig vind. Wat vind jij het meest lastig? Ik vond het meest lastige dat ik elke keer mijn tas moest inpakken en naar de andere ouder toe moest. Dan moest ik altijd weer even wennen aan de andere ouder met een ander huis! Maar mijn ouders zijn nu 12 jaar gescheiden en ik wil je verklappen dat ik er nu helemaal aan gewend ben en het niet meer lastig vind! Heb… Lees verder »