Alicia (12 jaar) in

Ik vertrouw haar niet

hey …
ik zit met een probleem. ik zit sinds 3 weken bij de dokter. en hier praat ik met een mevrouw over de thuissituatie mijn ouders gaan namelijk scheiden en hebben allebei al getekend alleen de rechter moet nog tekenen, maar ik praat dus met die vrouw en ik vind het eigenlijk helemaal niet leuk en fijn. ik weet niet hoe ik dit tegen mijn ouders moet zeggen. ik heb gezegd dat ik het wel fijn vind maar er nog aan moet wennen maar ik vind het niet fijn om met een vreemd persoon te praten over hoe het thuis is want ik weet dat ik haar kan vertrouwen maar ik vertrouw niet zo snel mensen
kunnen jullie misschien advies geven over wat ik tegen mijn ouders moet vertellen
groetjes Alicia

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VivianEsmée Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vivian

Lieve Alicia, Dank je wel voor jouw bericht op het forum, wat fijn dat je ons gevonden hebt en hier jouw verhaal wilt delen! Het klinkt als een lastige situatie, wat vervelend dat jouw ouders uit elkaar gaan en al helemaal dat je de mevrouw met wij jij kan praten niet vertrouwt. Ik was zelf erg jong toen mijn ouders gingen scheiden dus ik heb hier nooit echt met iemand over willen praten. Maar ik herken wel dat je mensen niet zo snel vertrouwt. Ik vind het altijd moeilijk om over mijn gevoelens en gedachtes te praten. Als ik dit… Lees verder »

Esmée

Beste Alicia, Wat knap dat jij je verhaal met ons durft te delen! En wat dapper dat je dan toch naar die vrouw toegaat. Ik begrijp je wel heel goed. Zelf moest ik ook met iemand praten (een maatschappelijk werker) toen mijn ouders gingen scheiden. Ergens vond ik dat een fijn idee, alleen de persoon met wie ik sprak beviel mij ook niet. Als ik haar iets vertelde trok ze vaak de kant van mijn vader. Dat terwijl ik daar alleen kwam om te praten met iemand die juist geen kant trok. Ik heb dit toen aan mijn docent verteld.… Lees verder »